Media

Οι Αθώοι: Πότε θα προβληθεί η νέα σειρά του Mega;

Δυναμικά ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες η νέα σεζόν για τους σταθμούς.

Φιλόδοξες παραγωγές ρίχτηκαν στη «μάχη» της τηλεθέασης, ωστόσο στη φαρέτρα των καναλιών υπάρχουν και άλλα πολλά υποσχόμενα προγράμματα που δεν θα δούμε άμεσα στη μικρή οθόνη. Ένα από αυτά είναι το δράμα εποχής «Οι αθώοι», σε σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη και σενάριο Ελένης Ζιώγα, που ετοιμάζει το Μεγάλο Κανάλι.

Τηλεοπτικό πρόγραμμα - Mega: Όσα φέρνει η νέα σεζόν με αέρα… μυθοπλασίας

Αρχικά, ο προγραμματισμός ήθελε τη σειρά, με πρωταγωνιστές τον Κώστα Νικούλι και τη Χριστίνα-Χειλά Φαμέλη, να βγαίνει στο β' μισό της σεζόν, ωστόσο νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι να τη δούμε στις αρχές της επόμενης σεζόν, δηλαδή μέσα στον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο του 2025.

Πρόκειται για ένα σίριαλ εποχής υψηλών προδιαγραφών, που αναμένεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το 2025 και φέρει τις υπογραφές δύο ξεχωριστών δημιουργών, του Νίκου Κουτελιδάκη (σκηνοθεσία) και της Ελένης Ζιώγα (σενάριο-μεταφορά), οι οποίοι άντλησαν την έμπνευσή τους από το κλασικό αριστούργημα του σπουδαίου Ελληνα λογοτέχνη Κωνσταντίνου Θεοτόκη, «Κατάδικος». Ενα από τα σπουδαιότερα έργα του συγγραφέα, όπου παρουσιάζεται ανάγλυφα μια πιστή τοιχογραφία της αγροτικής Ελλάδας του τέλους του 19ου και των αρχών του 20ού αιώνα. Μια επίλεκτη ομάδα εξαιρετικών συνεργατών έρχεται να συνδράμει, τόσο δημιουργικά όσο και ερμηνευτικά, για την επίτευξη του ιδανικότερου αποτελέσματος.

Πηγή mytv

Οι Αθώοι: Αυτή είναι η νέα σειρά εποχής του Mega – Τα πρώτα γυρίσματα και όσα θα δούμε

Οι Αθώοι: Ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας σειράς του Mega – Η υπόθεση και το καστ

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved