Γη της Ελιάς: H Ισμήνη ανακαλύπτει τα εγκλήματα του Δημοσθένη
Media

Γη της Ελιάς: H Ισμήνη ανακαλύπτει τα εγκλήματα του Δημοσθένη

Γη της Ελιάς: Απο τη στιγμή που η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος καταφέρνουν και σώζουν τον γάμο τους, τίποτα δεν φαίνεται ικανό να ταράξει τη ζωή τους.

Ωστόσο, μία απρόσμενη αποκάλυψη ανατρέπει ξανά τα πάντα. Κάποια στιγμή, η Ισμήνη αποφασίζει να επισκεφθεί απροειδοποίητα τον σύζυγό της. Έτσι, πηγαίνει ανυποψίαστη στο γραφείο του. Εκεί βρίσκεται και ο Δημοσθένης, ο οποίος ακόμα μία φορά επιτίθεται λεκτικά στον πρώην συνεργάτη του.

Η Γη της ελιάς: Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ο Παρασκευάς ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν

dimosthenis.jpg

Τότε η γυναίκα, άθελά της, ακούει τις χυδαίες και προκλητικές κουβέντες του μαφιόζου στον Κωνσταντίνο και μένει άφωνη. Παρ’ όλα αυτά, διατηρεί την ψυχραιμία της και δεν φανερώνει την παρουσία της. Στη συνέχεια, η Ισμήνη, όταν συναντάει τον άντρα της, του αναφέρει τα όσα άκουσε και τον πιέζει να του πει τι συμβαίνει και για ποιο λόγο ο Καπερνάρος τού φέρεται με τέτοιον τρόπο. Τότε ο Κωνσταντίνος, που έχει αποφασίσει να μην αφήσει άλλα ψέματα και μυστικά να υπάρχουν ανάμεσά τους, λέει στη γυναίκα του όλη την αλήθεια για το σκοτεινό παρελθόν που δένει τους δύο άντρες.

Η γη της Ελιάς Spoiler - Ισμήνη και Κωνσταντίνος ΞΑΝΑ μαζί - 1

Αν και εκείνη γνώριζε για τα εγκλήματα του άντρα της, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι ο εγκέφαλος της μαφιόζικης οργάνωσης είναι ένα τόσο γνώριμο πρόσωπο στην Αρεόπολη. Σοκαρισμένη προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τις πληροφορίες και ρωτάει ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο ο Κωνσταντίνος τη συμβουλεύει να ξεχάσει αμέσως τα όσα έμαθε, διότι μπορεί να θέσει σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια της τη ζωή αν αντιληφθεί ο Δημοσθένης ότι γνωρίζει την αλήθεια για την εγκληματική του δράση.

Πηγή mytv

Η γη της ελιάς: Αφροδίτη και Μιχάλης γίνονται ζευγάρι

Η γη της ελιάς: O Παρασκευάς ρίχνει αναίσθητο τον πεθερό του & εξαφανίζεται

Η γη της ελιάς spoiler: Η Αριάδνη άγρια χτυπημένη και ανάπηρη - Η αποκάλυψη της Ειρήνης Τάσσου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved