Τζέλα Δελαφράγκα – Νέα επεισόδια: Ο Σώτος προσπαθεί να εξολοθρεύσει τον βαρόνο Σεβαστό
Media

Τζέλα Δελαφράγκα – Νέα επεισόδια: Ο Σώτος προσπαθεί να εξολοθρεύσει τον βαρόνο Σεβαστό

Τζέλα Δελαφράγκα: Την ώρα που η αδελφή Κατσάμπα και η Αλέξις ξεθάβουν τα οστά της πεθεράς της δεύτερης για να γλιτώσουν τον εκβιασμό του Σώτου, εκείνος βάζει στο στόχαστρό του τον Βαρόνο.

Παράλληλα, ο Σήφης πιέζει τη Μαρουσώ να παντρευτούν.

Τζέλα Δελαφράγκα-Πάρτι στο Twitter: «Η Ρώπα δίνει πόνο! Ρεσιτάλ γέλιου!» -Αποθέωση & για Γουλιελμάκη

Η ηγούμενη του μοναστηριού, η αδελφή Κατσάμπα, προκειμένου να μπορέσει να γλιτώσει από τον εκβιασμό του Σώτου Παύλου, αποφασίζει να αναλόβει δράση. Ενημερώνει σχετικά την Αλέξις Βροντάκη, αποκαλύπτοντάς της ότι πρέπει να πάρουν τα κόκαλα της πεθεράς της Αλέξις από εκεί που τα έχουν θάψει.

tzela - 2

Μερικές ώρες αργότερα, οι δύο γυναίκες ξεθάβουν τα οστά και τα μεταφέρουν στη μονή. Με αυτόν τον τρόπο απαλλάσσονται από τους εκβιασμούς του αδίστακτου άντρα. Ωστόσο, τότε ξαφνικά έρχονται αντιμέτωπες με ένα μεγαλύτερο πρόβλημα... Οι αδελφές Κατσιμίχα και Καραμαζώφ ανακαλύπτουν τον σκελετό της πεθεράς της Βροντάκη στο μοναστήρι. Έτσι, η αδελφή Κατσάμπα καλείται να βρει γρήγορα μία καλή δικαιολογία για να καλύψει το γεγονός ότι ξέθαψε έναν σκελετό και τον κρύβει στο κελί της...

tzela - 3

Την ίδια στιγμή, ο Σώτος αποφασίζει να βάλει κάποιον άλλο στο στόχαστρό του. Έτσι, αρχίζει να αναζητά τρόπους προκειμένου να βγάλει από τη μέση τον Βαρόνο Σεβαστό.

Πηγή mytv

Ρέππας-Παπαθανασίου: «Κάνουμε παρωδία των σίριαλ. Δεν σημαίνει ότι περιφρονούμε τους συναδέλφους»

Τζέλα Δελαφράγκα: Τέρης και Μαρουσώ αποφασίζουν να αυτοκτονήσουν

Η Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα: Τέρης & Μαρουσώ αποφασίζουν να αυτοκτονήσουν!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved