Media

Grand Hotel – Νέα επεισόδια: Πέτρος και Αλίκη έρχονται κοντά

Grand Hotel: Η Κυβέλη βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο για να σώσει τον γιο της από τις κατηγορίες για τον φόνο της Ρόζας.

Θύμα αυτής της πλεκτάνης είναι ο Νικόλας, ο οποίος συλλαμβάνεται και η μητέρα του έρχεται αντιμέτωπη μαζί της. Παράλληλα, ένα νέο έγκλημα γίνεται στο ξενοδοχείο, ενώ ο Πέτρος και η Αλίκη έρχονται ολοένα και πιο κοντά.

Grand Hotel - Τρολάρουν τον Νούσια στο Twitter: «Ο Χαραλάμπης νιώθει Πύρρος Δήμας»

Η Αλίκη, έχοντας ξεσκεπάσει το ψέμα του Ρήγα, τον ρωτάει ξανά σε ποιον τελικά απευθυνόταν το απειλητικό γράμμα. Όμως η απάντηση που της δίνει τη σοκάρει. Από την άλλη, η απρόσμενη επίσκεψη της κόμισσας Ολυμπίας Νέσλορ, μητέρας του Αλέξανδρου, αναστατώνει τη Σοφία. Μάλιστα, η ένοχη συμπεριφορά της βάζει σε υποψίες την πεθερά της για την εγκυμοσύνη της. Οι μέρες περνούν και η κόμπασα Ολυμπία προσπαθεί να ανακαλύψει τι της κρύβουν η Σοφία και η Κυβέλη και απειλεί τον γιατρό Βερεμή για να της πει την αλήθεια για το ατύχημα και την εγκυμοσύνη της Σοφίας. Λίγο αργότερα, μία καμαριέρα βρίσκει κάτω από το στρώμα του κρεβατιού του Ιορδάνη το μαχαίρι με το οποίο δολοφονήθηκε η Ρόζα.

Τότε η Κυβέλη βάζει σε εφαρμογή άλλο ένα βρόμικο σχέδιο για να γλιτώσει ο γιος της. Από την άλλη, η Πελαγία ακούει τον Νικήτα να διαβάζει τους ψαλμούς του Δαβίδ και μένει σοκαρισμένη. Κι αυτό γιατί τη συγκεκριμένη φωνή άκουσε τη νύχτα του βιασμού της... Αργότερα, η Αλίκη βρίσκει ένα χρυσό μανικετόκουμπο στο σημείο που ξέφυγε ο εκβιαστής και η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, καθώς ο Πέτρος αναγνωρίζει σε ποιον ανήκε. Λίγο μετά, ο τελευταίος αποκαλύπτει στην Αλίκη ότι το μαχαίρι του φόνου βρέθηκε στο δωμάτιο του αδελφού της.

Η κοπέλα, σοκαρισμένη, αποφασίζει να τον βρει και να του μιλήσει. Όμως εκείνος φαίνεται να έχει εξαφανιστεί. 0 Πέτρος προσφέρεται να τη βοηθήσει να τον βρουν και η αναζήτηση αυτή τους φέρνει πιο κοντά...

Πηγή Mytv

Grand Hotel: Η σκληρή σκηνή που έκανε το twitter να ξεσπάσει: «Απαράδεκτο»

Grand Hotel spoiler: Ο Ιορδάνης θεωρείται ύποπτος για φόνο

Grand Hotel - Τάσος Νούσιας: To spoiler για τη σειρά του ΑΝΤ1 και η αλλαγή στην εμφάνισή του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved