Άγιος Έρωτας – Νέα επεισόδια: Η Χλόη απολύει τη Σμαρώ
Media

Άγιος Έρωτας – Νέα επεισόδια: Η Χλόη απολύει τη Σμαρώ

Άγιος Έρωτας: 0 Κυριάκος επισκέπτεται το σπίτι των Μαρκόπουλων και προσφέρεται να συνοδεύσει ο ίδιος τη Σοφία στην εκκλησία, ώστε να μπορέσει να γίνει το μυστήριο, παρά την απουσία του πατέρα και της αδελφής της.

Την ίδια ώρα, ο Κλεάνθης πηγαίνει να συναντήσει τη Σμαρώ για να δει μήπως αυτή ξέρει πού είναι ο γιος τους και η Χλόη. Ωστόσο, η γυναίκα, εκτός από τη φυγή του Αργύρη, έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα πιο σοβαρό πρόβλημα, καθώς η Χριστίνα την απολύει και τη διώχνει από το σπίτι των Βαρελάδων. Στην εκκλησία, ο πατέρας Νικόλαος προσπαθεί να καθυστερήσει την τέλεση του μυστηρίου, ώστε να προλάβουν να δώσουν το «παρών» ο Παύλος με τη Χλόη.

Άγιος Έρωτας – Κουλίεβα: «Προσέχουμε και την τελευταία λεπτομέρεια»

agios-erwtas-thaleia-psixiatreio.jpg

Εν τω μεταξύ, η 17χρονη κοπέλα ανακαλύπτει κάτι που την κάνει την τελευταία στιγμή να έχει δεύτερες σκέψεις για τον αγαπημένο της. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με τα όσα της έχει πει ο ιερέας, την οδηγεί στην απόφαση να εγκαταλείψει τον Αργύρη. Κατεβαίνοντας από το τρένο που έχουν επιβιβαστεί, τη βρίσκει ο πατέρας της, ενώ ο πρώην σύντροφός της φεύγει. Τελικά, ο Παύλος επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή και συνοδεύει τη Σοφία στα σκαλιά της εκκλησίας, όπως ακριβώς εκείνη επιθυμούσε. Ταυτόχρονα, όμως, δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά του απέναντι στη Θάλεια και τον Κυριάκο, που τους αντικρίζει μαζί.

Agios-erwtas.jpg

Παράλληλα, η Χλόη ακολουθεί ντροπιασμένη την οικογένειά της και αισθάνεται έτοιμη να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεων της. Η κοπέλα γνωρίζει καλά ότι αυτή τη φορά ο πατέρας της σκοπεύει να την τιμωρήσει παραδειγματικά. Μάλιστα, για παρηγοριά, στρέφεται και πάλι στον πατέρα Νικόλαο, καθώς είναι ο μόνος άνθρωπος που την κάνει να νιώθει ασφαλής. Ο γάμος της Σοφίας και του Χάρη πραγματοποιείται με επιτυχία, αλλά τα προβλήματα στις σχέσεις των ηρώων υποβόσκουν κι είναι έτοιμα να εκραγούν...

Πηγή mytv

Άγιος έρωτας – Γκοτσόπουλος: «Ο ήρωας απαρνήθηκε τα εγκόσμια για να βρει τη γαλήνη μετά την κόλαση»

Άγιος έρωτας - Δημήτρης Γκοτσόπουλος: «Το στοίχημα είναι μεγάλο για όλους μας»

Άγιος Έρωτας spoiler: O Πατέρας Νικόλας χωρίζει Χλόη και Αργύρη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved