Κατερίνα Καραβάτου: «Ήμουν χάλια δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή! Ζορίστηκα πάρα πολύ…»
Showbiz

Κατερίνα Καραβάτου: «Ήμουν χάλια δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή! Ζορίστηκα πάρα πολύ…»

Η Κατερίνα Καραβάτου μίλησε για την προσωπική της ζωή, τις δύσκολες στιγμές και αναφέρθηκε στα δυο παιδιά της, Αέλια και Αρίωνα.

Αρχικά ανέφερε η παρουσιάστρια: «Είμαι μια επιχείρηση μόνη μου, δεν πρόκειται να μπορέσω να τους κληρονομήσω τίποτα από αυτά τα πράγματα που έχω εγώ. Για όλα τα άλλα, με τα εφόδια που θα πρέπει να πάρουν από την μητέρα τους και τον πατέρα τους, θα πρέπει να προσπαθήσουν τα ίδια σκληρά, όπως κι εγώ έκανα και ο Κρατερός έκανε και κάνουμε…».

Photo-shared-by-Katerinakaravatou-on-September-30-2024-tagging-@nasos_asimakopoulos-@vinaneofotistou-@olympiakollia-@polytimikollia-@acunmedya-@skaitv.gr-and-@poweroflovegr.-May-be-an-image-of-1-person-bl.jpg

Για τον Κρατερό Κατσούλη είπε: «Είμαστε δύο αυτοδημιούργητοι άνθρωποι, σκληρά εργαζόμενοι, νομίζω ότι αυτό είναι μια σοβαρή περιουσία».

katerinakaravatou_1727789088_3469268778397165731_1479013375.jpg

Όσον αφορά τις δύσκολες στιγμές της είπε στο στην Zoe Pre και στο κανάλι της στο YouTube: «Έχω περάσει περιόδους που ήμουν χάλια και δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή, αυτό ήταν στην αρχή που προσπαθούσα να καταλάβω τι μου γίνεται τα πρώτα χρόνια, ζορίστηκα πάρα πολύ ιδιαίτερα, έτσι μετά υποσχέθηκα κάποια πράγματα στον εαυτό μου, τα οποία τήρησα και τηρώ… Μιλάω πολύ με τον εαυτό μου, δεν με νταντεύω, αλλά όταν κάνεις κάποια λάθη θα πρέπει να κάνεις την αυτοκριτική σου. Πώς να πας μπροστά;»

Photo-shared-by-Katerinakaravatou-on-September-27-2024-tagging-@grmystylerocks-and-@skaitv.gr.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-makeup-and-miniskirt..jpg

Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved