Αποκαλυπτική η Τζένη Θεωνά: «Έπαθα συντριβή, να κλαίω με λυγμό και σπαραγμό»
Media

Αποκαλυπτική η Τζένη Θεωνά: «Έπαθα συντριβή, να κλαίω με λυγμό και σπαραγμό»

Η Τζένη Θεωνά μίλησε για τον Δήμο Αναστασιάδη, τον γιο τους, Αρίωνα και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν δεύτερο παιδί.

 

Η παρουσιάστρια και ηθοποιός ανέφερε στο Happy Day: «Είμαστε 10 χρόνια μαζί με τον Δήμο. Ίσως υπήρξε κρίση από τον πρώτο χρόνο μέχρι τον δέκατο».

jpg.jpg

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι μία παγιωμένη κατάσταση. Συνέχεια υπάρχουν κρίσεις. Υπάρχει και διάρκεια, οπότε μάλλον οι κρίσεις δεν είναι αρκετά σοβαρές. Κανείς δεν θεωρεί τα πράγματα δεδομένα. Είμαστε αυτοί οι άνθρωποι που δεν είμαστε καν παντρεμένοι».

Και αποκάλυψε: «Θέλουμε πολύ δεύτερο παιδάκι, αλλά αισθανόμαστε και πανικό. Ο Αρίωνας (σ.σ. ο γιος τους) λέει ότι κι έτσι είναι πολύ καλά, αλλά και του αρέσουν και τα αδερφάκια. Μία ημέρα με είδε στο ασανσέρ και μου είπε ότι έχω μωρό, αλλά εγώ είχα σουβλάκια. Μας λέει καμία φορά: “Θα βάλετε σποράκι;”».

Photo-shared-by-Jenny-Theona-on-September-26-2024-tagging-@carranooficial-@carranogreece-and-@2xmofficial.-May-be-pop-art-of-1-person-armchair-dress-and-rocking-chair..jpg

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την ημέρα που άφησε τον γιο της στο σχολείο: «Έπαθα συντριβή και πρέπει να γέλασαν πολύ οι δασκάλες όταν τον άφησαν στο σχολείο. Να κλαίω με λυγμό και σπαραγμό. Καταλάβαινα εκείνη την ώρα ότι ήμουν γελοιοδέστατη, αλλά δεν μπορούσα να το φρενάρω».

Διαβάστε επίσης:

Τζένη Θεωνά: Αυτές οι στιγμές είναι ο λόγος που αισθάνομαι υπερήφανη σαν μαμά-Οι φώτο με τον γιο της

Αναστασιάδης για Θεωνά: «Νομίζω ότι δε θα αποδεχτεί κανείς από τους δυο μας τη δουλειά του άλλου»

Η εξομολόγηση του Δήμου Αναστασιάδη: Η ζήλεια που νιώθει για τη Θεωνά, ο Νταλάρας & οι θαυμάστριες

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved