Media

Άννα Μενενάκου για Τσαφούλια: Ο Σωτήρης είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει

 

 Η Άννα Μενενάκου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά και μεταξύ άλλων μίλησε για τη τη καριέρα της, αλλά και τον σύντροφό της, Σωτήρη Τσαφούλια.

Αρχικά η ηθοποιός ανέφερε: «Σίγουρα δεν μπορώ να επικοινωνήσω με ανθρώπους που περιορίζουν τις ελευθερίες των άλλων, έχουν γνώμη για τον άλλον. Και γενικά με τους ανθρώπους που έχουν μεγάλη άποψη για το πώς πρέπει να ζήσουμε, τι σεξουαλική ταυτότητα θέλουμε να έχουμε. Στο παρελθόν ήμουν πιο “επιθετική” με αυτό γιατί νιώθω ότι με πνίγει αυτό, δεν μπορεί να το χωρέσει ο εγκέφαλός μου. Δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα μου πει “δεν μπορείς να ζήσεις έτσι”. Δεν λειτουργώ επιθετικά πια γιατί δεν είναι κι αυτός τρόπος! Έχω δουλέψει πολύ για την ψυχική μου υγεία και συνεχίζω να εργάζομαι για αυτό. Αν δω κάτι μπροστά μου και κοντά μου, θα μιλήσω.»

Και πρόσθεσε: «Δεν λύνονται δια μαγείας τα θέματα. Θα φτάσω στην τρέλα, θα αγχωθώ πολύ ανάλογα με την κατάσταση. Το καλό άγχος του ηθοποιού είναι λίγο πριν από την πρεμιέρα, στις πρόβες. Θέλεις ένα καλό αποτέλεσμα. Θα αγχωθείς για την εύρεση εργασίας, όταν είσαι σε μια παράσταση ή σήριαλ θα αγχωθείς γιατί θες να πάει καλά. Κάνουμε κάτι για το κοινό, δεν το κάνουμε για εμάς. Θέλω να σε ακουμπήσει, να περάσει σε σένα και θέλω να πάρεις κάτι από αυτό, να σε αγγίξει. Θα ήθελα να πεις ότι “η Άννα Μενενάκου κατάφερε να φέρει τον ρόλο που έπαιξε”.

Στον πρώτο μου πρωταγωνιστικό μου ρόλο έκανα μια Κρητικιά που ήταν λίγο πλούσια, ήταν σνομπ και κάπως καθιερώθηκε. Μετά οι ρόλοι άρχισαν να είναι σχεδόν ίδιοι. Απλά εκεί πρέπει και εσύ να επιλέξεις»!

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή, είπε: «Νομίζω ότι οτιδήποτε βάλεις στόχο, με την πολύ καλή έννοια, και το θέλεις πολύ και εργασθείς για αυτό, με μαθηματική ακρίβεια θα έρθει σε εσένα. Γενικά όταν βρίσκομαι και εγώ σε σημεία που νιώθω ότι δεν μου πάνε τα πράγματα καλά, αναλογίζομαι. Και τσουπ, έρχεται. Δεν πιστεύω ότι είναι μεταφυσικό. Την φτιάχνουμε την τύχη μας.

Ο Σωτήρης είναι το άλλο μου μισό, αυτός που με συμπληρώνει. Δεν είναι κάτι γενικό, είναι κάτι ειδικό. Ήθελα πάρα πολύ το άλλο μου μισό. Ήθελα να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, να μας αρέσει να βλέπουμε μαζί σειρές και να μη χρειάζεται να παίρνουμε τα μαγαζιά σβάρνα για τη διασκέδασή μας»

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved