Media

Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: Πόσο υποκριτές είμαστε όλοι στην τηλεόραση. Όλοι!

Τρίτη μέρα που η ομάδα της εκπομπής, Το Πρωινό και ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασαν την κίνηση της Ματούλας Ζαμάνη να πετάξει στο κοινό την μπλούζα της.

 

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε με αφορμή αυτή την κίνηση της ερμηνεύτριας: «Εγώ πιστεύω ότι είμαστε υποκριτές και σχολιάζουμε λόγω των κιλών. Αυτό που λένε όλοι ότι δεν μας πειράζουν τα κιλά αλλά το σουτιέν της, σίγα που σας πείραξε το σουτιέν της Ζαμάνη. Που μπαίνεις στο Instagram και τους βλέπεις όλους τσιτσιδωμένους. Είναι αστείο επιχείρημα, το ακούω από χθες. Βρήκαν ένα άλλοθι για να καυτηριάσουν τα κιλά χωρίς να το πουν. Αυτή είναι η αλήθεια»!

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Πόσο υποκριτές είμαστε όλοι στην τηλεόραση. Όλοι! Γιατί διαγωνιζόμαστε όλοι όλα αυτά τα χρόνια, ποιος θα γίνει αγαπητός στα μάτια του κόσμου, λέγοντας πράγματα που δεν είναι αλήθεια. Ένας θεατής πήρε το πλάνο της Ζαμάνη και έγινε αυτό που έγινε. Δεν παίζουμε γιατί έμεινε με το σουτιέν η Ζαμάνη. Παίζουμε επειδή είναι παχιά, έχει περισσότερα κιλά. Για να πούμε όλοι ότι είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει. Άσχετα αν το πιστεύουμε ή δεν το πιστεύουμε. Αλλά επί της ουσίας για αυτό το παίζουμε. Να είμαστε ειλικρινείς. Αν δεν είχε παραπάνω κιλά η κυρία Ζαμάνη θα είχε τηλεοπτικό ενδιαφέρον ή όχι; Όχι!»!

Διαβάστε επίσης:

Το πρωινό: Καβγάς ανάμεσα σε Πετρογιάννη, Γραμμέλη & Καλύβα- Τι είσαι; Εισαγγελέας; Μη το συνεχίζεις

Ματθαίος Γιαννούλης για Ματούλα Ζαμάνη: «Είδα το βίντεο και είπα ότι θα κάνω εμετό! Αηδία ένιωσα»

Το πρωινό: Ένταση άνευ προηγουμένου - «Ανακαλέστε, δεν είμαι κανένα παιδάκι να παίξεις! Αποσύρομαι»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved