Media

Σκορδά – Θρασκιά: Έλυσαν την παρεξήγηση -«Ντρέπομαι, με μαλώσετε ακόμα δεν ήρθα» - Τι συνέβη;

Καλεσμένη στην εκπομπή, Buongiorno ήταν η Ράνια Θρασκιά και στην έναρξη της κουβέντας της με τη Φαίη Σκορδά αποκάλυψαν τι συνέβη και η οικοδέσποινα τη «μάλωσε»!


«Μη ντρέπεσαι, έλα! Μη ντρέπεσαι, μπες μέσα! Άντε, έλα!», είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά με τη Ράνια να λέει: «Ντρέπομαι! Με μαλώσατε ακόμα δεν ήρθα! Τι να κάνω; Ντρέπομαι. Δεν ήξερα ότι η τηλεόραση έχει άλλα ήθη κι έθιμα πια»!

Με την Ράνια να συνεχίζει: «Η αλήθεια είναι ότι μετά από τόσα χρόνια τα ξέχασα αλλά και ότι τότε δεν υπήρχαν τόσο ακραίες καταστάσεις. Όταν κάποιος απαντά με ευγένεια και εκθέτει εσένα και την εκπομπή, αυτό το πράγμα με στενοχωρεί. Αλλά ίσως είναι τα νέα ήθη κι έθιμα».

«Δεν πειράζει, κάθισε. Να σας εξηγήσω τι συνέβη. Ερχόταν στο στούντιο η Ράνια καλεσμένη σήμερα, περίμεναν από μία εκπομπή απ’ έξω, σου πήραν κάποιες δηλώσεις και μου λένε: παίζει η Ράνια απέναντι. Λέω: δεν ήρθε; Πού είναι η Ράνια και παίζει απέναντι; Δεν πειράζει, όλα καλά. Σε μάλωσα;», τόνισε η Φαίη.

Και πρόσθεσε η Ράνια: «Με μάλωσες λίγο αλλά δεν ήξερα την ταχύτητα. Μου λες αν τα ξέχασα. Εγώ δεν ήξερα ότι μπορεί κάποιος να πει κάποια πράγματα άμεσα και να τα παίξουν απευθείας. Αυτά είναι καινούργια. Συγνώμη για την όποια αναστάτωση».

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved