«Η μάγισσα – φλεγόμενη καρδιά»: Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου
Media

«Η μάγισσα – φλεγόμενη καρδιά»: Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

Η «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά», η πολυαναμενόμενη σειρά που φέρει την υπογραφή των Μελίνα Τσαμπάνη - Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία, θα ξετυλίγει το νήμα της από τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, και κάθε Δευτέρα και Τρίτη, στις 22:30.

Μάνη 1910, πύργος των Λασκαραίων.

Ακολουθώντας τα σημάδια ενός οράματος, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, θα περιπλανηθεί μέσα στη στοά του χρόνου για να λύσει τον γρίφο, που θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα – κατάρα.

Όταν η σκοτεινή πόρτα του πύργου ανοίξει, θα ακολουθήσει το φως και τον δρόμο που θα τον οδηγήσει πίσω στην αρχή της ιστορίας, στη Ενετοκρατούμενη Μάνη του 1710.

Η άφιξη του σκληρού ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του Πανδώρας στον πύργο των Λασκαραίων, θα συμπέσει με τις μυστηριώδεις δολοφονίες φτωχών κοριτσιών, που έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία.

Μυστικά από το παρελθόν, ανεκπλήρωτα πάθη, ανομολόγητα συναισθήματα και σχέδια επιρροής θα αποκαλυφθούν και θα αναμετρηθούν στη σκληρή μάχη του έρωτα και της εξουσίας.

Μια ραγισμένη καρδιά θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει μια μεγάλη, παλιά αγάπη ακόμα κι αν χρειαστεί να καεί στην ίδια της τη φλόγα.

Το κουτί της Πανδώρας θα ανοίξει και η σύγκρουση του ορατού κόσμου με τον αόρατο, της πραγματικότητας με τη φαντασία, της πίστης με την αμφιβολία, του καλού με το κακό και του έρωτα με το μίσος θα είναι σφοδρή...

1728053225537-876270711-H-MAGISSA-FLEGOMENH-KARDIA-(1).jpg

Πρωταγωνιστούν οι: Μαρία Κίτσου, Μελέτης Ηλίας, Γιούλικα Σκαφιδά, Σπύρος Τσεκούρας, Γιώργος Παπαγεωργίου, Σπύρος Χατζηαγγελάκης, Έλενα Σαλαμπάση, Εριφύλη Κιτζόγλου, Γιάννης Ποιμενίδης, Ελένη Σακκά, Αλέξανδρος Πιεχόβιακ, Κωνσταντίνος Γεωργαλής, Αλέξης Βιδαλάκης, Ελευθερία Κοντογεώργη, Δημήτρης Καραβιώτης, Προμηθέας Νεραττίνι, Μαρία Αποστολακέα, Σοφία Κικιλίντζια, Ερμίνα Γεράρδη, Τάσος Δέδες, Άννα Συμεωνίδου, Χρήστος Σκούρτας, Σπύρος Σουρβίνος, Νίκος Γεωργίου, Δανάη Τάγαρη, Μάνος Παπαδάς, Βλάσσης Χρυσικόπουλος, Αλεξάνδρα Κολαΐτη, Μαρία Καραγκιοζίδου, Γιάννης Τσαγκαράκης κ.α

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved