Γη της Ελιάς – Χριστοδούλου: Θα δούμε την Αφροδίτη στην πιο δυναμική της εκδοχή
Media

Γη της Ελιάς – Χριστοδούλου: Θα δούμε την Αφροδίτη στην πιο δυναμική της εκδοχή

Γη της Ελιάς: Για τις εξελίξεις της σειράς και την ηρωίδα της, Αφροδίτη, μίλησε η Νικόλ Χριστοδούλου σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Γοητεύεται όταν βλέπει στο καφενείο του Πότη τον Μιχάλη Χατζή. Τα σπόιλερς αναφέρουν πως θα περάσουν οι δυο τους λίγο χρόνο μαζί

«Ισχύει, θα υπάρξει μια έντονη αμοιβαία έλξη. Αυτό θα είναι και το κερασάκι στην τούρτα για να μπορέσει να πάρει την απόφαση να εγκαταλείψει την προσπάθεια για τον γάμο της».

Η Γη της Ελιάς: Μια αναποδιά της τελευταίας στιγμής παρατείνει τις ώρες αγωνίας του Μιλτιάδη

elia-afroditi.jpg

Λέτε να είναι αυτός ο άντρας της ζωής της;

«Αυτό δεν το ξέρω ακόμα γιατί πέρασε πολύ γρήγορα από τη μια σχέση στην άλλη. 0 χρόvoς θα δείξει αν θα είναι μια σχέση rebound ή ο άνθρωπός της. Μέχρι στιγμής φαντάζει ιδανικός στα μάτια της Αφροδίτης».

Αλήθεια, πώς ακριβώς θα γίνει η γνωριμία μαζί του; Αυτή τη φορά θα τον αφήσετε να κάνει το πρώτο βήμα ή θα κινηθείτε πρώτη;

«Η Μάνη είναι μικρός τόπος. Θα συμπέσουν και έτσι θα γίνει η γνωριμία, θα τη διεκδικήσει χωρίς να γίνεται αδιάκριτα πιεστικός, καθότι γνωρίζει πως είναι παντρεμένη και μπερδεμένη στον γάμο της»

afroditi-xristos.jpg

Η Αφροδίτη είναι ένας πολύ συμπαθητικός άνθρωπο και μόνο το καλό έχει στον νου της. Υπάρχει περίπτωση να γνωρίσουμε σε αυτή τη σεζόν έναν άλλο εαυτό της;

«Θα τη δούμε να βάζει περισσότερα όρια στους γύρω της. Να βρίσκει περισσότερο τη φωνή της, να μην κάνει τα στραβά μάτια και να διεκδικεί μια ζωή που της αξίζει, θα δούμε την Αφροδίτη στην πιο δυναμική της εκδοχή».

Πηγή tv24

Γη της Ελιάς: Σύλληψη – σοκ στη Μάνη! Μια ανακάλυψη φέρνει τα πάνω κάτω

Η Γη της ελιάς: Η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο και ο Παρασκευάς ζητάει από την Ειρήνη να χωρίσουν

Η γη της ελιάς spoiler: Η Αριάδνη άγρια χτυπημένη και ανάπηρη - Η αποκάλυψη της Ειρήνης Τάσσου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved