Media

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα-Κώστας Καζάκας: «Θα συμπεθεριάσουμε με τον Ζάκουλα κατά το ήμισυ»

Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα - Ο Κώστας Καζάκας, που θα γνωρίσουμε ως Στέβο Ρούπα στα επόμενα επεισόδια, τον αρχηγό της δεύτερης μεγάλης οικογένειας στο μαχαλά των Ρομά, μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο.

Όταν τον ρώτησε η Μιχάλης Ρέππας αν θα μπορούσε να μιλήσει τσιγγάνικα για τις ανάγκες της σειράς, απάντησε θετικά, αφού, όπως είπε, έχει μεγαλώσει σε γειτονιά που υπήρχαν και τσιγγάνοι και παίζανε όλα τα παιδιά μαζί.

Πολλές φορές κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, δεν μπορούσαν να ολοκληρώσουν τις σκηνές από τα γέλια, όπως για παράδειγμα όταν κάποια στιγμή έπρεπε να πει την ατάκα «Λάζαρε ντέντρο έξω.»

Όσο για τον ‘συμπέθερό’ του θα πει «κατά το ήμισυ θα συμπεθεριάσουμε με τον Ζάκουλα (Μιχάλη Ρέππα). Θέλαμε να είναι διπλό το συμπεθέριασμα, δηλαδή η κόρη μου παίρνει το γιο του και θέλαμε και η κόρη του Μιχάλη να πάρει τον δικό μου γιο. Εκεί δεν ξέρω τι θα γίνει…»

Όπως είπε, όταν ήταν μικρός είχε πειστεί ότι ήταν άσχημος, αλλά μεγαλώνοντας ανέβηκε η αυτοπεποίθησή του και κατάφερε να παντρευτεί μια όμορφη γυναίκα που αγάπησε.

Δείτε τη συνέντευξη

«Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα». Μία παρωδία των πιο επιτυχημένων ελληνικών δραματικών σειρών, μέσα από την ξεχωριστή ματιά του αγαπημένου συγγραφικού διδύμου Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved