Φωτοπούλου: Ο ρόλος στο VIP Καλά γεράματα, οι πιστωτικές κάρτες & γιατί άργησε να κάνει τηλεόραση
Media

Φωτοπούλου: Ο ρόλος στο VIP Καλά γεράματα, οι πιστωτικές κάρτες & γιατί άργησε να κάνει τηλεόραση

Η Λυδία Φωτοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Weekenders ενόψει της πρεμιέρας της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, VIP Καλά Γεράματα και μίλησε για τον ρόλο της, εκμυστηρεύτηκε τις δυσκολίες που βίωσε όταν χρησιμοποιούσε αλόγιστα πιστωτικές κάρτες αλλά και γιατί άργησε να αναλάβει ρόλους στην τηλεόραση... 

«Εκεί που είχα ξεφύγει, είναι όταν ήρθαν για πρώτα φορά στα χέρια μας αυτές οι περίφημες κάρτες. Οπότε έπαιρνα κάποια γυαλιά, μου έλεγαν “τι ωραία γυαλιά”, κάρτα! “Τι ωραίο το ένα”, κάρτα! “Τι ωραίο το άλλο”, κάρτα! Ήρθε μετά ένας λογαριασμός που χρωστούσα, τώρα δεν θυμάμαι πόσο γιατί ήταν προ του ευρώ, τότε ήταν που κατάλαβα» παραδέχτηκε αρχικά η Λυδία Φωτοπούλου και συνέχισε:

Λυδία Φωτοπούλου για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Αυτή η λαοθάλασσα στην κηδεία, ήταν φοβερό, πολύ σκληρό»

fotopoulou-(3).jpg

«“Θεέ μου” είπα, έβαλα την κάρτα σε μία άκρη και τα εξόφλησα σιγά σιγά. Ήταν μια άλλη λογική που δεν την ξέραμε πολύ».

Συνέχισε μιλώντας για τους ρόλους της τηλεόρασης που άργησαν να έρθουν στην καριέρα της. Όπως εξομολογήθηκε:

«Οι προτάσεις που είχαν για να κάνω τηλεόραση ήταν κάποια στιγμή πιο πολλές αλλά μετά αραίωσαν, γιατί ήξεραν όλοι ότι δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Απλώς, όταν ήρθε η στιγμή μέσα στην καραντίνα που ξέραμε ότι τα θέατρα θα υπολειτουργούσαν, άρχισα να κάνω τη σειρά στην ΕΡΤ και κατάλαβα ότι θα μπορούσα να είχα κάνει και λίγο νωρίτερα».

Η αγαπημένη ηθοποιός που θα δούμε σε έναν κωμικό ρόλο στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 κατέληξε λέγοντας:

«Δεν έκανα όμως γιατί αγαπούσα πάρα πολύ το θέατρο, όπως και το αγαπώ βέβαια, το οποίο σου παίρνει τις περισσότερες ώρες της ημέρας σου. Δηλαδή μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να πηγαίνω σε ένα γύρισμα και μετά μετά να πηγαίνω να κάνω παράσταση. Θαυμάζω τους συναδέλφους που το κάνουν αυτό».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved