«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» - Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια
Media

«Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» - Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια

Λίγες ώρες μας χωρίζουν από τη μεγάλη πρεμιέρα της σειράς «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου και σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη.

Ένα ταξίδι στο παρελθόν. Εκεί, όπου όλα ξεκίνησαν. Μια καρδιά που φλέγεται, ένα παιχνίδι εξουσίας χωρίς τέλος, ένας φόνος που ζητάει δικαίωση…

Ακολουθώντας τα σημάδια ενός οράματος, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, θα περιπλανηθεί μέσα στη στοά του χρόνου για να λύσει τον γρίφο, που θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα – κατάρα.

Η Μάγισσα-Φλεγόμενη καρδιά: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν την πρώτη τους ατάκα στη σειρά!

1728053225537-876270711-H-MAGISSA-FLEGOMENH-KARDIA-(1).jpg

Η άφιξη του σκληρού ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του Πανδώρας στον πύργο των Λασκαραίων, θα συμπέσει με τις μυστηριώδεις δολοφονίες φτωχών κοριτσιών, που έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία. Μυστικά από το παρελθόν, ανεκπλήρωτα πάθη, ανομολόγητα συναισθήματα και σχέδια επιρροής θα αποκαλυφθούν και θα αναμετρηθούν στη σκληρή μάχη του έρωτα και της εξουσίας.

Μια ραγισμένη καρδιά θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει μια μεγάλη, παλιά αγάπη ακόμα κι αν χρειαστεί να καεί στην ίδια της τη φλόγα. Το κουτί της Πανδώρας θα ανοίξει και η σύγκρουση του ορατού κόσμου με τον αόρατο, της πραγματικότητας με τη φαντασία, της πίστης με την αμφιβολία, του καλού με το κακό και του έρωτα με το μίσος θα είναι σφοδρή.

λίγο πριν την πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης σειράς «Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά», οι ήρωες της ιστορίας μάς αποκαλύπτουν ποια ήταν η πρώτη τους ατάκα.

Επεισόδιο 1 (Δευτέρα 7 Οκτωβρίου)
Μάνη 1910, πύργος των Λασκαραίων.

Ακολουθώντας τα σημάδια ενός οράματος, ο Ανδρέας Λάσκαρης, ο δισέγγονος της Θεοφανώς, θα περιπλανηθεί μέσα στη στοά του χρόνου για να λύσει τον γρίφο, που θα ελευθερώσει τη γενιά του από το χάρισμα – κατάρα.

Η Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά: «Η Πανδώρα Μοντιλιάνι έρχεται στη Μάνη. Ακούγεται απειλητικό;» – Μαγνήτισε το Χ η Μαρία Κίτσου!
Όταν η σκοτεινή πόρτα του πύργου ανοίξει, θα ακολουθήσει το φως και τον δρόμο που θα τον οδηγήσει πίσω στην αρχή της ιστορίας, στη Ενετοκρατούμενη Μάνη του 1710.

Η άφιξη του σκληρού ρέκτορα Τζουζέπε Μοντιλιάνι και της συζύγου του Πανδώρας στον πύργο των Λασκαραίων, θα συμπέσει με τις μυστηριώδεις δολοφονίες φτωχών κοριτσιών, που έχουν αναστατώσει την τοπική κοινωνία.

Μυστικά από το παρελθόν, ανεκπλήρωτα πάθη, ανομολόγητα συναισθήματα και σχέδια επιρροής θα αποκαλυφθούν και θα αναμετρηθούν στη σκληρή μάχη του έρωτα και της εξουσίας.

Μια ραγισμένη καρδιά θα κάνει τα πάντα για να διεκδικήσει μια μεγάλη, παλιά αγάπη ακόμα κι αν χρειαστεί να καεί στην ίδια της τη φλόγα.

Το κουτί της Πανδώρας θα ανοίξει και η σύγκρουση του ορατού κόσμου με τον αόρατο, της πραγματικότητας με τη φαντασία, της πίστης με την αμφιβολία, του καλού με το κακό και του έρωτα με το μίσος θα είναι σφοδρή…

Επεισόδιο 2 (Τρίτη 8 Οκτωβρίου)
1910… ο Ανδρέας κλονισμένος απ’ το όραμα, που βίωσε, ζητάει απαντήσεις. Ο απόγονος του Μισέλ, Φρανσουά, θα τον βοηθήσει να κάνουν μαζί αυτό το ταξίδι στον χρόνο.

1710… το Πόρτο Κάγιο έχει βυθιστεί στο πένθος κι όλοι ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του ενόχου.

Η σύλληψη του Γιώργη θα φουντώσει το μίσος ανάμεσα στους Λασκαραίους και τους Γερακάρηδες. Η συνύπαρξη των Μοντιλιάνι με τους Εσπόζιτο, ξεκινάει με τις πιο δυσοίωνες προοπτικές.

Η Πανδώρα αναστατωμένη απ’ το όραμα/ όνειρο που της προκάλεσε η Λεώνη θα επιδιώξει μια συνάντηση μαζί της.. Η άφιξη ενός Ιησουίτη μονάχου, του Αντόνιο θα φέρει ανατροπές, τόσο στην έρευνα για την δολοφονία της κοπέλας, όσο και για τον δολοφόνο.

Μάγισσα Φλεγόμενη καρδιά-Χατζηαγγελάκης για τον ρόλο του: «Είμαι ο μεταφορέας της ιστορίας»

«Η μάγισσα – φλεγόμενη καρδιά»: Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved