NDP Photo Agency
Media

H Βίσση μάγεψε το κοινό, αλλά απουσίαζε ο... δημοσιογράφος της καρδιάς της– Η αποκάλυψη της Βούλγαρη

 Η Άννα Βίσση μάγεψε το κοινό το Σάββατο στο Καλλιμάρμαρο.

Η τραγουδίστρια γιόρτασε με 65.000 κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής, καθώς και την κορύφωση της φετινής περιοδείας της που έχει συγκεντρώσει δεκάδες χιλιάδες θεατές σε κάθε σταθμό της.

Η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκε στη μεγάλη συναυλία της «απόλυτης» Άννας Βίσση και έκανε αποκαλύψεις στον αέρα της εκπομπής, Κοινωνία Ώρα Mega.

H παρουσιάστρια ανέφερε αρχικά για τον ρεπόρτερ, Θεολόγο Ηλίου: «Μου είπε «σε έστειλα στη συναυλία και πήγες «τι να πω», μας έκανες ρεζίλι. Δεν μπορούσες λίγο να βαφτείς;».

Από την άλλη, ο ρεπόρτερ, Δημήτρης Λάππας είπε: «Ο Θεολόγος μπορεί να μην ήταν εκεί, αλλά ήταν σαν να ήταν εκεί και θα σας πω γιατί και το είδες και εσύ Ανθή. Εκεί που μας είχε δώσει τις προσκλήσεις στα VIP, είχε κάτι καθισματάκια, μαξιλαράκια επάνω λοιπόν έγραφε «Θεολόγος».» Και η Ανθή Βούλγαρη είπε: «Ναι, εγώ φαντάσου δεν είχα το όνομά μου έγραφε «Θεολόγος Ηλίου…»»!

Ο ρεπόρτερ του Mega έχει αδυναμία στην Άννα Βίσση και όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από την Κοινωνία Ώρα Mega, η τραγουδίστρια παρακολουθεί την εκπομπή και έχει αδυναμία στον Θεολόγο Ηλίου.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό-Βίσση: Τα συγκινητικά λόγια για τον Κόκοτα & η στιγμή που σείστηκε το Καλλιμάρμαρο

Ρέμος-Μπόσνιακ: Σε απόσταση αναπνοής από τη Μακρυπούλια στη συναυλία της Βίσση (βίντεο)

Οικονομάκου-Τσερέλα: Η εμφάνισή τους στη Βίσση συζητήθηκε! Γνωρίζει ο Μπρούνο την Άννα; Τί απάντησε;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved