Τσιμτσιλή: Ο Τριαντάφυλλος νιώθει ότι τον αδικούν, του ζητάνε δηλώσεις & στον αέρα τον κράζουν
Media

Τσιμτσιλή: Ο Τριαντάφυλλος νιώθει ότι τον αδικούν, του ζητάνε δηλώσεις & στον αέρα τον κράζουν

Ο Τριαντάφυλλος πρόσφατα ξέσπασε κατά δημοσιογράφων κάνοντας λόγο για "κίτρινη" τηλεόραση και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Happy Day εξήγησε τι είναι αυτό που τον έχει ενοχλήσει.

 

Η Σταματίνα ανέφερε: «Ο Τριαντάφυλλος νιώθει ότι τον αδικούν στο μοντάζ. Δηλαδή ότι εκείνος λέει κάτι που μπορεί να έχει συμβεί, όχι μόνο σε εκείνον αλλά σε όλους μας. Έτσι είναι όταν κάποιος μιλάει πόση ώρα και ένας αρχισυντάκτης θέλει το ζουμί»

Με τον Δημήτρη Παπανώτα να τονίζει ότι κάποια πρόσωπα από τον χώρο της showbiz, τα MME επιλέγουν να μην στοχοποιούν.

Τότε η παρουσιάστρια ανέφερε: «Μπορείς να κατονομάσεις ποια είναι αυτά τα πρόσωπα; Γιατί εγώ θυμάμαι και τον Ρουβά, που τον αγαπούν, να τον έχουν «χτυπήσει» και τον Ρέμο με την περιπέτεια που είχε με τα φορολογικά».

11.jpg

Και η Σταματίνα δήλωσε: «Κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Επειδή ζούμε και στην εποχή της αποκαθήλωσης, ο κόσμος τρελαίνεται και εκτονώνεται όταν ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο δίνει αφορμή και το αποκαθηλώνουν στα σχόλια.

Το κουβέντιασα μαζί του, γιατί έτυχε και τον συνάντησα. Τον ενοχλεί που παρασκηνιακά τον παίρνουν παρουσιάστριες και του λένε... Κάποιος έπρεπε επιτέλους να τα πει, να σου στείλω μια κάμερα να μου τα πεις;". Και μόλις παίζω τις δηλώσεις του να λέω: "δε ντρέπεται, δε σέβεται τα δικαιώματα". Τον ενοχλεί δηλαδή που άλλα του λένε παρασκηνιακά και άλλα μπροστά»!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved