Media

Ζήνα Κουτσελίνη: Τα νούμερα τηλεθέασης, η βραδινή εκπομπή στο Star & ο Αρναούτογλου

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στο «Buongiorno» για τα νούμερα τηλεθέασης, την βραδινή εκπομπή, τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και για τους Weekenders.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Θεωρώ ότι είναι μία χρονιά που μόλις ξεκίνησε, είμαστε μόνο 3 εβδομάδες. Φάνηκε αιώνας; Όχι. Οι τηλεθεατές κοιτάζουν δεξιά και αριστερά. Θεωρώ ότι ο Νοέμβριος θα είναι ξεκάθαρος. Δεν έχω το άγχος για τα νούμερα της τηλεθέασης. Με απασχολούσε όταν ήμουν διευθυντικό στέλεχος. Τώρα που πέρασα στην παρουσίαση, ήξερα ότι έπρεπε να είμαι πάντα χαρούμενη στο κοινό. Αυτό είναι πονοκέφαλος για τους αρχισυντάκτες. Μελετάω τα νούμερα, αλλά και τις αδυναμίες», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

4536675

Για την βραδινή εκπομπή που έκανε πέρσι και δεν συνεχίστηκε φέτος: «μου λείπει η βραδινή μου εκπομπή. Αλλά ήταν επιλογή του σταθμού να μην συνεχίσει και το σέβομαι. Ο κύκλος της βραδινής εκπομπής έχει κλείσει γι΄αυτήν την σεζόν. Μου αρέσει η βραδινή σχέση με τους τηλεθεατές και το θέμα είναι να θέλουν και οι άλλοι να έχουν βραδινή σχέση μαζί μου».

«Ο Αρναούτογλου είναι ένας παρουσιαστής που το έχει χτίσει το ταξιδιωτικό και αποδείχθηκε και από τα υψηλά νούμερα τηλεόρασης. Ο Θανάσης και η ομάδα του είναι μία νέα ομάδα, θέλουν τον χώρο, χρόνο και διετία για να γίνουν συνήθεια», τόνισε κλείνοντας.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved