Ο Τιμωρός - Νίκος Γκέλια: «Ο Μάρκος πηγαίνει με άλλον στόχο, αλλά ξαφνικά…»
Media

Ο Τιμωρός - Νίκος Γκέλια: «Ο Μάρκος πηγαίνει με άλλον στόχο, αλλά ξαφνικά…»

Ο Νίκος Γκέλια ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Super Κατερίνα και μίλησε για την σειρά, Ο Τιμωρός στην οποία συμμετέχει.

 

Ο ηθοποιός υποδύεται τον Ανδρέα Λάσκαρη, ο οποίος βοηθά τον Μάρκο να εκδικηθεί!

Αρχικά είπε: «Ο Αντρέας είναι φίλος, κολλητός, σαν αδερφός του Μάρκου γιατί έχουν περάσει πολλά πράγματα. Αυτή η τριάδα έχει φτιάξει κάτι δημιουργικό για αυτή την τιμωρία.

Για να γίνει μια ρήξη μεταξύ τους θα μπλέξουν πολύ τα πράγματα. Σε τέτοια φιλία που όταν μπλέκονται πολύ τα πράγματα δημιουργούνται κάποιες γκρίζες ζώνες.

Δεν είναι ότι δεν θα θέλουν να υπάρξει τιμωρία. Όταν μπλέκονται τα συναισθήματα απέναντι σε ένα πλάνο που έχει γίνει καταρρίπτονται όλα.

Κι αυτό θα ξεκινήσει από τον Μάρκο που έρχεται αντιμέτωπος με ανθρώπους που έχει αισθήματα για αυτούς και η τιμωρία δεν έρχεται όπως πρέπει.

Δεν θα τον αναγνωρίσει η Έλλη (Μαρίνα Καλογήρου) τον Μάρκο. Το “εσύ είσαι;” (που ακούγεται στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου) είναι σε σχέση με το προηγούμενο επεισόδιο.»!

image-(1).jpg

Και πρόσθεσε: «Όταν η εξουσία και το χρήμα μπλέκεται με την πολιτική, με την οποιαδήποτε κατάσταση που έχει να κάνει με την επιβολή πραγμάτων, υπάρχουν αυτά.

Τίποτα σε αυτή την κατάσταση δεν πηγαίνει με το σταυρό στο χέρι. Επηρεάζουν τον Τύπο, ανθρώπους! Είναι στο εδώ και τώρα, σε αυτό που ζούμε».

Και πρόσθεσε: «Όταν πηγαίνεις κάπου, με τη λογική του Μάρκου ότι πάω για αυτή την τιμωρία και να μάθω πράγματα για μένα, έρχεται η πραγματικότητα και σου λέει δεν έρχονται όλα εύκολα.

Δεν έρχονται απλόχερα γιατί υπάρχουν συναισθήματα. Η θεία του Μάρκου είναι εναντίον αυτού του σχεδίου. Ίσα ίσα είναι κατασταλτικός παράγοντας.

Όταν διακυβεύονται περισσότερα πράγματα από τον ίδιο σου εαυτό και εμπλέκονται άτομα που δεν φταίνε, κάνεις ένα βήμα πίσω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved