Media

Σπυροπούλου για Καραβάτου: «Δεν ήμασταν ποτέ φίλες, γιατί να της μιλήσω;»

 

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Buongiorno για το τηλεοπτικό της μέλλον, την πρόταση για το My Style Rocks και την Κατερίνα Καραβάτου.

Αρχικά η Κωνσταντίνα είπε: «Θεωρώ πως η μητρότητα με έχει αλλάξει προς το καλύτερο σε κάποια προσωπικά θέματα. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η τηλεόραση αλλά δεν μπορώ να την υπηρετήσω αυτή τη στιγμή. Θα ήθελα στο άμεσο μέλλον. Μου αρέσει πολύ η πρωινή ζώνη, είμαι πρωινός άνθρωπος, είναι η ώρα μου».

Και πρόσθεσε: «Δεν έχω μπει σε διαδικασία να με παντρέψω με κάποιον τηλεοπτικά. Στο παρελθόν έχω συνεργαστεί με πολλούς αλλά είναι πολύ ουτοπικά όλα αυτά».

Και συνέχισε λέγοντας: «Νομίζω ότι δεν έχουμε θέματα και τα τραβάμε όλα από τα μαλλιά. Δεν είμαστε φίλες με την Κατερίνα Καραβάτου για να μιλήσουμε. Το ότι εγώ συζήτησα για μια εκπομπή, και να ήμουν θετική ή αρνητική, δε σημαίνει ότι θα γινόταν. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες και πρακτικοί».

«Δε σημαίνει ότι, όταν λέμε «είμαι κοντά σε αυτό», ότι θα υπάρξει και συμφωνία και δε σημαίνει ότι, επειδή εγώ είπα για τη συγκεκριμένη εκπομπή, ότι η Κατερίνα δε θα έχει καλές σχέσεις με το κανάλι. Ούτε είμαστε φίλες για να μιλάμε, δεν ήμασταν ποτέ», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Σπυροπούλου: Είπε μόνη της πως της πρότειναν το My Style Rocks και μετά γύρισε τη μπιφτέκα!

Ιωάννα Σιαμπάνη – Τζίμης Σταθοκωστόπουλος: Στιγμιότυπα από το πάρτι γενεθλίων του γιου τους

Το look της Μαγγίρα με φόρμες και η Σπυροπούλου με το αγαπημένο της jumpsuit

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved