Λιάγκας: Νέα καρφιά κατά Αδαμαντίδη - «Δεν υπάρχει κάτι για να ξέρεις και δεν ξέρω τι υπαινίσσεσαι»
Media

Λιάγκας: Νέα καρφιά κατά Αδαμαντίδη - «Δεν υπάρχει κάτι για να ξέρεις και δεν ξέρω τι υπαινίσσεσαι»

Μετά τις δηλώσεις του Θέμη Αδαμαντίδη κατά του Πρωινού και του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος τόνισε ότι δεν τον προστάτευσε ο παρουσιαστής «έριξε τα νέα του καρφιά»!

 

Αρχικά ο Θέμης Αδαμαντίδης είπε: «Έχω να πω στον κύριο Λιάγκα ότι εγώ τις γυναίκες τις αγαπώ περισσότερο από αυτόν. Εγώ τις γυναίκες τις αγαπάω περισσότερο απ’ ότι τις αγαπάει εκείνος. Έχω δώσει τα πάντα για τις γυναίκες. Δεν με προστάτεψε η εκπομπή, αν με προστάτευε δεν θα έβγαζε παλιά δήλωση».

Με τον Γιώργο Λιάγκα φανερά εκνευρισμένος να λέει: «Δεν ξέρω αν πρέπει να πω αυτό που πρέπει να πω ή που δεν πρέπει να πω. Μπορεί ο Θέμης να έχει μπερδέψει την δήλωση που είχε κάνει τότε και την είχαμε αφαιρέσει, με τη δήλωση που έκανε τώρα. Την τότε δήλωση, Θέμη μου, την έχουν ακούσει 50 άνθρωποι, δεν την έπαιξα και ούτε θα την παίξω ποτέ. Η δήλωση αυτή έγινε σε προγραμματισμένη συνέντευξη, καθόσουν σε καρέκλα και όχι στο δρόμο».

11.jpg

Και τόνισε: «Αυτό με το να κάνουμε διαγωνισμό για το ποιος αγαπάει περισσότερο τις γυναίκες και γι’ αυτό που είπες ότι εσύ τις αγαπάς περισσότερο από μένα, δεν ξέρω αν ξέρεις κάτι. Δεν υπάρχει κάτι για να ξέρεις και δεν ξέρω τι υπαινίσσεσαι. Είναι δύσκολα μονοπάτια αυτά και μην τα περπατήσουμε μαζί. Διότι εσύ έχεις πάει στα δικαστήρια για ανάρμοστες συμπεριφορές. Άντε, μη το συνεχίσω τώρα… Εκεί που όλοι τον απέκλειαν, εγώ του έδινα βήμα! Και δεν ήμασταν από τις εκπομπές που τον κατακρεούργησαν όταν φέρθηκε βίαια στην κυρία Κίρκη. Άρα, μην τα λέει αυτά ο Θέμης σε μένα».

Αδαμαντίδης για Λιάγκα: «Εγώ αγαπάω τις γυναίκες περισσότερο από αυτόν - Με προστάτευσε η εκπομπή;»

Τσολάκη για Αδαμαντίδη: «Έχει πει τόσες χοντράδες! Βλέπεις έναν άνθρωπο αμετανόητο!»

Λιάγκας σε Αδαμαντίδη: «Μη με προκαλείς! Είπες κάτι χοντρό, θα καταστρεφόσουν αν παιζόταν»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved