Γιώργος Λιάγκας: Στη φορά η επικοινωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου
Media

Γιώργος Λιάγκας: Στη φορά η επικοινωνία με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Tόσο ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό μίλησαν για τη σχέση τους.

Αρχικά, ο Γρηγόρης είπε: «Ένιωσα λίγο παράξενα, γιατί είχε έρθει ένας ρεπόρτερ και μου είχε πει ότι ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε πως δεν θα μπορούσαμε να είμαστε φίλοι. Απάντησα, χωρίς να ξέρω την όλη συζήτηση. Θεωρώ πολύ άδικο να μη σου λένε ολόκληρη τη φράση και να κρατάνε αυτό που πιστεύουν ότι θα βγάλει ζουμί. Μετά από τόσα χρόνια πέφτω στην παγίδα.

Ο τρόπος που το ανέφερε ο Γιώργος απέχει από αυτό που μου είπαν. Στεναχωρήθηκα γιατί δεν ήταν αυτή η κουβέντα του Γιώργου. Έχω χαλαστεί κι αν θα δω κάμερα δε θέλω να μιλήσω. Πολλές φορές συναντιόμαστε στο διάδρομο με τον Γιώργο και ανταλλάσσουμε απόψεις. Με πλήγωσε, να κάνετε σοβαρά αυτό που κάνετε από να ψάχνετε πως οι άνθρωποι θα μαλώσουν μεταξύ τους» και τόνισε ότι του μεταφέρθηκαν λάθος τα λόγια του παρουσιαστή.

Capture.jpg

Και με τη σειρά του ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Χαίρομαι για τη στάση του αυτή, έχουμε μια χαρά σχέση. Είμαστε στα απέναντι πλατό και αν τον πετύχω θα καθίσω 10-15 λεπτά να τα πούμε. Αν μου μεταφέρουν ψέματα ότι είπε ο Γρηγόρης για μένα ή μεταφέρουν ψέματα ότι είπα εγώ γι’ αυτόν. Προφανώς μπορεί να τσαντιστεί ο ένας με τον άλλον. Αυτό που έγινε είναι μια παγίδα που τα sites την έχουν φέρει στη ζωή μας. Όχι όλα, κάποια…»

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας: Ένταση μετά τις δηλώσεις Αρναούτογλου – Θα τρελαθώ!Είναι ντροπή!Είναι διαστρέβλωση!

Λιάγκας για τη σχέση του με τον Αρναούτογλου: «Φίλοι δεν είμαστε, ούτε θα γίνουμε»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved