Media

Η Μάγισσα - Μαρία Κίτσου: Ο ρόλος, τα σχόλια στα social media & το reunion με την Τρίγγου

 Η σειρά του ΑΝΤ1, Η Μάγισσα - Φλεγόμενη Καρδιά, έκανε πρεμιέρα και η πρωταγωνίστρια, Μαρία Κίτσου μίλησε στο Πρωινό για τα γυρίσματα, το reunion με την Έλλη Τρίγγου και τα σχόλια στα social media.

Αρχικά είπε: «Η Πανδώρα είναι ένας αινιγματικός, σκιώδης χαρακτήρας. Έχει πάρα πολλά στοιχεία σαν χαρακτήρας και είναι αντιφατικός. Το βρίσκω και στη ζωή μου ότι δε θα καταπιώ τόσο εύκολα κάποια πράγματα. Πάντα σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι. Στη Μάγισσα θα δούμε από που ξεκίνησαν όλα, την αρχή της ιστορίας, την αρχή του καλού και του κακού. Εγώ πιστεύω πάρα πολύ στο μεταφυσικό και με γοητεύουν πάρα πολύ τα θέματα της μαγείας»!

Για το reunion με την Έλλη Τρίγγου μετά τις Άγριες Μέλισσες τόνισε: «Όταν βρεθήκαμε στο γύρισμα μας λέγανε να σταματήσουμε τις αγκαλιές, μας χωρίζανε. Δεν υπάρχει αυτή η αγάπη, η Έλλη είναι οικογένεια»!

Και για τα σχόλια στα social είπε: «Είναι υπέροχο να είσαι στην αγκαλιά του κόσμου και να σου λέει υπέροχα πράγματα για τη δουλειά σου. Με λυπεί η ανθρωποφαγία και η κακία που υπάρχει στα social media»!

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved