Media

Αποκαλυπτικός ο Γιάννης Καπετάνιος: «Μετά από εκείνο το σίριαλ, δεν τον ξαναείδα ποτέ, κακώς»

Η κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» συνάντησε τον επισμηνία Χαράλαμπο Καραβανέα, τον οποίο υποδύθηκε ο Γιάννης Καπετάνιος και διηγήθηκε άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς.

«Ο ρόλος του Καραβανέα ήταν δίκη μου ιδέα, όταν ο Γιάννης Μπέζος μού είπε ότι θα κάνει μία σειρά με την αεροπορία. Πρότεινα στον Γιάννη Μπέζο να προσθέσει το ρολό του υπαξιωματικού. Ο Δημήτρης Βενιζέλος, ο σεναριογράφος της σειράς δέχτηκε να παίξω», είπε αρχικά ο Γιάννης Καπετάνιος.

Και πρόσθεσε: «Στο τέταρτο επεισόδιο ήταν το πρώτο μου γύρισμα με τα κουτιά που κρύβονταν μέσα οι σμηνίτες άλλα εγώ δεν το γνώριζα. Εκεί επινόησα το «εϊπ». Μία μέρα στο γύρισμα κάποιος έσπρωξε την πόρτα δυνατά και μας έπεσαν τα σκηνικά στο κεφάλι».

Όπως απ0οκάλυψε ο ηθοποιός, ο τίτλος της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» προήλθε από τα γυρίσματα «που κάναμε στο Τατόι. Τα παραγγέλματα στους τίτλους αρχής ήταν δικά μου».

Κάνοντας ειδική μνεία στον Κώστα Ευριπιώτη, ο Γιάννης Καπετάνιος σημείωσε: «Είχαμε δουλέψει μαζί και στο θέατρο. Είχαμε λυπηθεί πολύ με αυτό που του συνέβη. Ο Κώστας ήταν καταπληκτικό παιδί και έκανε πολλά αστεία στα γυρίσματα. Ο Γιάννης Σαββιδάκης μας τραγουδούσε στα διαλείμματα. Πολλές φορές του λέγαμε ότι δεν τον βλέπουμε για ηθοποιό και να ξεκινήσει το τραγούδι. Ο Νίκος Αλέξιου ήταν ο πιο σοβαρός. Έχω να τον δω από τότε».

«Ο χλαπάτσας ήταν ο σπιούνος του γραφείου. Ο Γιάννης Μπέζος τον αποκαλούσε ερπετό με κέλυφος χωρίς να υπάρχει στο σενάριο. Ο Κώστας Γκουσγκούνης έκανε guest στη σειρά και ήταν τρομερός. Ο Γιάννης Μπέζος είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και συνεπής επαγγελματίας. Πολλές φορές παρεξηγείται γι’ αυτά που λέει. Στις σκηνές με τον Γιάννη Μπέζο τελειώναμε σε δυο ώρες μισό κείμενο», συμπλήρωσε.

Επίσης, ο Γιάννης Καπετάνιος είπε ότι «από τη σειρά αυτή και τον ρολό του Καραβανέα τρώμε ακόμα ψωμί. Η τηλεθέαση της σειράς είχε φτάσει 60%. Τα χρήματα ήταν πολύ καλά. Όταν πήρα την προκαταβολή πήγα στη Χίο και πήρα ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο. Όταν περνούσα από τις αυλές των σχολείων και τις πλατείες ο κόσμος μου φώναζε εϊπ».

«Στην αεροπορία του Αράξου είχαν δημιουργήσει κονκάρδες και κούπες με το σλόγκαν μου ‘δεν αντελήφθην τι συνέβη’», κατέληξε ο ηθοποιός.

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved