Media

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση για τη Ματούλα Ζαμάνη»

Breakfast@star: Στην εκπομπή του Star έκανε δηλώσεις η Ελεονώρα Ζουγανέλη και ρωτήθηκε για διάφορα.

Μεταξύ άλλων έκανε και κάποιες δηλώσεις για τη Ματούλα Ζαμάνη, η οποία έχει δει το όνομά της να φιγουράρει σε όλα τα social media μετά την κίνησή της να βγάλει τη μπλούζα της σε συναυλία της.

«Έχει γίνει πάρα πολύ μεγάλη συζήτηση και δε μπορώ να καταλάβω το γιατί. Φαντάζομαι το γιατί είναι για κάποιους λόγους που είναι έξω από τη δική μου ιδιοσυγκρασία. H Ματούλα είναι η Ματούλα. Όποιος την ξέρει και την έχει παρακολουθήσει σαν καλλιτέχνη, ξέρει πολύ καλά τι είναι. Δεν έχω να σχολιάσω κάτι επ’ αυτού», είπε αρχικά η Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Ζουγανέλη: Η απάντηση για το πανάκριβο φόρεμα της Μποφίλιου-«Η ιδεολογία δεν φαίνεται στα φουστάνια»

Και συνέχισε: «Τη Ματούλα την αγαπάω πολύ, έχουμε μια σχέση αλληλοεκτίμησης και αγάπης. Γενικώς όμως εμένα δε μου αρέσουν τα σχόλια για τους ανθρώπους. Ο κάθε άνθρωπος είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και θεωρώ ότι έχει παραπάρει έκταση αυτή η συζήτηση. Τα σχόλια όταν είναι λίγο αδιάφορα για εμένα, δεν τα παρακολουθώ. Από τη μια μπαίνουν και από την άλλη βγαίνουν. Έχω ένα χάρισμα σε αυτό…Δε μπορεί να με στεναχωρήσει κάτι που είναι κομμάτι της ύπαρξής μου».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ζουγανέλης: Με την Ισιδώρα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες, τσακωμούς, διαφωνίες, όχι όμως εντάσεις

Ελεονώρα Ζουγανέλη: «Είναι τραγικό, σου έρχεται κατραπακιά, λες… δεν μπορεί, δεν υπάρχει»

Ελεονώρα Ζουγανέλη: To σατέν κιμονό, τα πολύχρωμα co-ord sets και το ψάθινο καπέλο

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved