Media

Μπέσσυ Μάλφα: «Βιώνω μια απώλεια πολύ δύσκολη, το λέω και χάνω τα λόγια μου»

Πάμε Δανάη: Καλεσμένη στο Mega ήταν το μεσημέρι της Τρίτης 8/10 η Μπέσσυ Μάλφα.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Έχω παιδιά», η οποία κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου στις 21:00, μίλησε για τον ρόλο που υποδύεται και προχώρησε σε αποκαλύψεις.

«Περίμενα μία τέτοια δουλειά γιατί τα τελευταία χρόνια είμαι επιλεκτική. Το σενάριο της σειράς «Έχω παιδιά» έχει τη γλώσσα που αγαπώ. Έχει ωραία ελληνικά, λεπτό χιούμορ. Χάρηκα πολύ μόλις το διάβασα», ανέφερε αρχικά η Μπέσσυ Μάλφα για τον ρόλο της.

Μπέσσυ Μάλφα: Η ηλικία, το πραγματικό όνομα, η οικογένεια με τον Σκιαδαρέση & το πρόβλημα υγείας

Και πρόσθεσε ότι υποδύεται μία υπερδραστήρια δικηγόρο και γιαγιά. «Μου άρεσε πολύ το επάγγελμα της δικηγόρου. Η Αντιγόνη Παπαπαναγιώτου είναι δικηγόρος παρ’ Αρείο Πάγο, είναι καθηγήτρια στη νομική Αθηνών. Επίσης, το να είσαι γιαγιά για μένα είναι πολύ σημαντικό γιατί έχασα νωρίς τη μητέρα μου και είχα μια υπέροχη γιαγιά. Οπότε έχω τις καλύτερες εικόνες και σκέψεις», είπε.

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι εκνευρίζεται που «η γιαγιά πρέπει να είναι με τσερμπέρι και μιλάει μία διάλεκτο. Η γυναίκα του 2024 μπορεί να έχει και δισέγγονα, αν έχει μία ζωή γεμάτη. Μπορεί να έχει τα πάντα ή να μην έχει και τίποτα. Σίγουρα όμως έχει τον εαυτό της και τον ψάχνει».

Μάλιστα, για τον ρόλο της σημείωσε ότι η ηρωίδα της στη σειρά είναι υπερπροστατευτική με τα παιδιά της, ενώ κάνει στα εγγόνια της όλα τα χατίρια.

Ερωτώμενη αν αλλάζει, όσο περνούν τα χρόνια, η θέση της γυναίκας, η Μπέσσυ Μάλφα απάντησε ότι αυτό «είναι ένα προσωπικός αγώνας που τον κάνουν αρκετές γυναίκες. Η παιδεία και ο πολιτισμός έχουν βοηθήσει πάρα πολύ. Δεν προσδιορίζεσαι αν είσαι μαμά, γυναίκα. Είσαι ένας άνθρωπος με δικαιώματα».

Το φύλο της καθόρισε συμπεριφορές στο χώρο της υποκριτικής; «Οι άντρες έχουν περισσότερα προνόμια. Παίζει ρόλο και αν είσαι πεισματάρης, επίμονος και διεκδικείς αυτά που θες. Εγώ πάλεψα πάρα πολύ για να κατακτήσω όσα ήθελα, αλλά με άκουγαν οι άνθρωποι. Μία δυναμική γυναίκα είναι σκύλα, ενώ ένας δυναμικός άντρας είναι λεβέντης», παραδέχτηκε.

Η ηθοποιός απάντησε και στο αν έχει αυστηρούς κριτές. Όπως είπε: «Οι γνώμες μας στο σπίτι είναι πάντα με αγάπη και θαυμασμό. Αυτός που σε αγαπάει πρέπει να στο πει, αν κάτι δεν είναι καλό και δεν του αρέσει. Πρέπει να ακούμε αν είναι με ευγένεια και αγάπη».

Μιλώντας για τα παιδιά της, που έχουν ακολουθήσει και αυτά τον δρόμο της υποκριτικής, η ηθοποιός ανέφερε ότι φρόντισε να έχουν τα εφόδια. «Μουσική, χορό, υποκριτική, θέατρο, με την έννοια του να είναι καλλιεργημένα. Να αποκτήσουν μία κοινωνική και πνευματική μόρφωση», σημείωσε.

Τέλος, αναφέρθηκε στην απόσταση που έχει πάρει από τα media. «Όταν δεν έχω να πω κάτι δεν θα πω. Έχω κρατήσει μία απόσταση γιατί πρώτον αν πω κάτι την επόμενη μέρα θα ξεχαστεί, γιατί δεύτερον δίνουμε τροφή σε αυτούς που δεν έχουν ζωή και πρέπει να αποκτήσουν και τρίτον δεν μου αρέσουν τα θέματα που ασχολούμαστε ενώ συμβαίνουν τραγικά πράγματα γύρω μας. Για εμένα πιο έντονη είναι η εποχή με το metoo. Δεν πρέπει να ξεχαστεί».

Η Μπέσσυ Μάλφα αναφέρθηκε και στην απώλεια του μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα: «Eίναι πολύ σημαντική για μένα η παράσταση που θα γίνει στο Παλλάς για τον Μίμη Πλέσσα, από τις 10 μέχρι τις 20 του μήνα. Θα τραγουδήσουμε υπέροχα τραγούδια, σε σκηνοθεσία Γιώργου Βάλαρη. Δεν θέλω να πω περισσότερα, βιώνω μια απώλεια πολύ δύσκολη για μένα, γιατί ήταν, με έναν τρόπο, ο δάσκαλός μου. Η Λουκίλα, βλέπεις ότι χάνω και τα λόγια μου, είναι πολύ φίλη μου, και θα είμαστε εκεί με πολύ σπουδαίους καλλιτέχνες. Είναι μια πολύ σημαντική βραδιά για όλη την Ελλάδα».

Διαβάστε επίσης:

Ξεσπά η Μάλφα: «Αηδιαστικό να παίρνεις το μέρος του θύτη μόνο και μόνο για να έχεις δουλίτσα»

Μπέσσυ Μάλφα: Η μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της που θα σας εντυπωσιάσει - Η φώτο της χωρίς μακιγιάζ

Μπέσσυ Μάλφα: «Με εκνευρίζει όταν μου λένε ότι είμαι η γυναίκα του “Φατσέα”»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved