Media

Καινούργιου για Παππά: «Τι λόγος του πέφτει πόσο καιρό μετά τον Σοϊλέδη τα έφτιαξαν Αντωνά-Λιάγκας;»

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να σχολιάσει τα όσα είπε ο Αλέξης Παππάς σε συνέντευξή του για τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Θυμίζουμε ότι ο Παππάς είπε: «Εμένα μου έκανε μεγάλη εντύπωση που βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από Σοϊλέδη. Δεν το κατάλαβα γιατί ήμουν μέσα στο Survivor έχασα κάποια επεισόδια, αλλά εντάξει αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τι να σου πω.

Μήπως υπήρχε κανένα φλερτ από πιο παλιά; Οι φωτογραφίες που ανεβάζει δείχνουν ότι είναι πολύ καλά. Εμένα μου φαίνεται χαρούμενη, δεν ξέρω αν την ενόχλησε ο χωρισμό από τον Άρη».

Παππάς για Αντωνά: Μου έκανε εντύπωση που βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό της


Η Κατερίνα Καινούργιου όταν άκουσε σήμερα αυτές τις δηλώσεις είπε: «Συγνώμη να ρωτήσω κάτι. Τι λόγος πέφτει του Αλέξη Παππά στον πόσο καιρό μετά τον Άρη Σοϊλέδη τα έφτιαξε η Αντωνά με τον Λιάγκα; Την επόμενη μέρα μπορεί να τα έφτιαξε, δικαίωμά της. Δεν μου άρεσε αυτό. Δικαίωμα του καθενός είναι...

Όταν χωρίσεις μπορείς και την επόμενη ημέρα να έχεις άλλη σχέση. Ο Γιώργος και η Φαίη έχουν χωρίσει εδώ και πολύ καιρό μπορεί να θέλουν να ξαναφτιάξουν τις ζωές τους, ποτέ δεν ξέρεις».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Η Μαρία Αντωνά παραδέχεται: «Θέλω να παντρευτώ, αλλά δεν προγραμματίζω»

«Μου έκανε εντύπωση που η Αντωνά βρέθηκε με τον Λιάγκα πολύ γρήγορα μετά τον χωρισμό από Σοϊλέδη»

Ξέσπασε η Χρηστίδου για Λιάγκα - Αντωνά: «Είναι αστείο & αμήχανο. Ας κοροϊδευτούμε μεταξύ μας»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved