Media

Θαυμάστρια Γιάννη Πλούταρχου: «Ήθελα συναισθηματική σύνδεση μαζί του, απλά παρασύρθηκα»

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha παραχώρησε συνέντευξη η θαυμάστρια του Γιάννη Πλούταρχου, την οποία ο τραγουδιστής πήγε στα... δικαστήρια.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Πλούταρχος κατέθεσε μήνυση σε μια γυναίκα που επί χρόνια τον παρενοχλούσε στο σπίτι του.

«Θέλω να ζητήσω μία μεγάλη κι ειλικρινή συγνώμη από τον Γιάννη Πλούταρχο και την οικογένειά του. Απλά παρασύρθηκα. Δεν ήθελα να κάνω κάτι κακό, ούτε να ενοχλήσω. Δεν το πίστευα ότι έκανα κάτι ποινικά κολάσιμο», είπε η 47χρονη στον Alpha και στη Γιώτα Κηπουρού.

Γιάννης Πλούταρχος: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη μήνυση εις βάρος της εμμονικής θαυμάστριας

«Ήταν κάποια πράγματα προσωπικά μέσα στα γράμματα, αλλά δεν ήξερα ότι μπορούσαν να τον θίξουν τόσο πολύ. Ήταν μία έκφραση δικών μου πραγμάτων, αλλά δεν ήξερα ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί τόσο πολύ από αυτό. Πήγαινα σαν βόλτα μήπως και τον συναντήσω.

Τίποτα περισσότερο. Ήμουν λίγο ευάλωτη συναισθηματικά και βλέποντάς τον επάνω στη σκηνή με όλη αυτή τη διασημότητα με παρέσυρε. Το πίστευα ότι μπορούσα να έχω μία συναισθηματική σύνδεση μαζί του κι ήταν αφελώς λάθος μου. Αν τον έβλεπα και μου μιλούσε, θα του μιλούσα. Θα του έλεγα μία συγνώμη για την ταλαιπωρία, την αναστάτωση και την ενόχληση που ενδεχομένως του δημιούργησα», είπε επίσης.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Αυτά είναι τα μουσικά σχήματα του ερχόμενου χειμώνα στη νυχτερινή Αθήνα!

Γιώργος Κακοσαίος: Καρέ καρέ η έξοδός του με ξανθιά καλλονή – Ερωτευμένος ο γιος του Πλούταρχου;

Πλούταρχος: Εκδικάζεται η μήνυση που κατέθεσε σε stalker που τον παρενοχλούσε χρόνια σπίτι του

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved