Δημήτρης Λαγούτης: Η εμφάνισή του στον Γιατρό του Alpha! «Όμορφος και φωτογενής», γράφουν στο Χ
Media

Δημήτρης Λαγούτης: Η εμφάνισή του στον Γιατρό του Alpha! «Όμορφος και φωτογενής», γράφουν στο Χ

Ο Δημήτρης Λαγούτης είναι 22 χρονών και είναι στο 3ο έτος του Εθνικού Θέατρου και απόψε 8/10 τον είδαμε στον Γιατρό του Alpha, στον ρόλο του Άλκη.

Είναι γιος της Μυρτώς Αλικάκη και του Πέτρου Λαγούτη και φαίνεται πως ο δρόμος της υποκριτικής ήταν γι΄αυτός μονόδρομος.

Νωρίτερα σήμερα, ο Πέτρος Λαγούτης είπε για τον γιο του στη Super Κατερίνα: «Ο Δημήτρης είναι 22 ετών. Παίζει στο αποψινό επεισόδιο της σειράς “Ο Γιατρός”. Δεν έχουμε σκηνή μαζί αλλά κατά τύχη ήμουν στο γύρισμα. Χαίρομαι και συγκινούμαι που τον βλέπω. Επειδή τα παιδιά μένουν πάντα παιδιά στο μυαλό των γονιών. Σου έρχονται εικόνες που είναι μικρούλης και ξαφνικά είναι ολόκληρος άντρας.

Περήφανος ο Λαγούτης! Ο γιος του, Δημήτρης παίζει στο νέο επεισόδιο της σειράς, Ο Γιατρός!

1728417270675-717577233-lagoutis.jpg

Όταν γεννήθηκε ο Δημήτρης έλεγαν πως είναι ίδιος εγώ, όσο μεγαλώνει μοιάζει και στη Μυρτώ. Νομίζω πως και τα δύο παιδιά έχουν και από τους δύο στοιχεία. Φέτος μπαίνει στο τρίτο έτος στο Εθνικό Θέατρο. Είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό μετά από μια περιπέτεια που είχε με το Θέατρο Τέχνης, είπε θα δώσει στο Εθνικό μόνο και το κατάφερε. Ήταν μεγάλη η χαρά και η περηφάνεια».

Κατά την προβολή του επεισοδίου, αρκετά ήταν τα σχόλια που γράφτηκαν στο Χ (πρώην Twitter) για τον Δημήτρη Λαγούτη που φαίνεται ότι εντυπωσίασε τους τηλεθεατές που τον βρήκαν ταλαντούχο, όμορφο και φωτογενή.

Διαβάστε μερικά από τα σχόλια στη gallery:

Διαβάστε επίσης:

Λαγούτης: «Έχω κάνει εκπτώσεις... Αλλά τώρα δεν αφήνω το 'ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήρεμα' όχι»

Μυρτώ Αλικάκη: Το να ζεις δίπλα σε έναν άνθρωπο που είναι εθισμένος είναι πολύ δύσκολη κατάσταση

Λαγούτης: «Όταν ήμουν εξαρτημένος από τον τζόγο το είχα συζητήσει ανοιχτά με τα παιδιά μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved