Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε για τη δική της περιπέτεια: «Είναι τρομακτικό να ξέρει κάποιος πού μένεις»

Ελένη Χατζίδου 

Media

Ελένη Χατζίδου: Αποκάλυψε για τη δική της περιπέτεια: «Είναι τρομακτικό να ξέρει κάποιος πού μένεις»

Breakfast@Star: Η Ελένη Χατζίδου, με αφορμή τη μήνυση του Γιάννη Πλούταρχου σε θαυμάστρια - stalker, αποκάλυψε ιστορία από το παρελθόν της.

Τότε, μια θαυμάστρια βρισκόταν καθημερινά έξω από το σπίτι της, κάνοντάς της να να προβληματιστεί ιδιαίτερα και να πάρει μέτρα για το εν λόγω περιστατικό.

«Η ενόχληση ήταν πάρα πολύ μεγάλη, εξ ου και η μήνυση. Υπάρχει παραδοχή. Βέβαια, αυτά που εξηγεί είναι πολύ πιο ελαφριά σε σχέση με αυτά που κατηγορείται. Σε αυτές τις καταστάσεις δεν υπάρχει light, όπως και να γίνει σε τρομοκρατεί. Της είχε γίνει καταγγελία από τη γυναίκα του Γιάννη Πλούταρχου το 2021 και σύσταση από την αστυνομία αλλά δεν σταμάτησε», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Ελένη Χατζίδου: «Έχασε» τις μέρες on air – «Δεν είμαι καλά, δεν ξέρω τι έπαθα»

xatzidoy.jpg

Και συνέχισε: «Ξέρεις πόσο πολύ μπορεί να κλονίσει και έναν γάμο αυτό το πράγμα; Ειδικά εάν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη μεταξύ του ζευγαριού. Η θέση του διάσημου προσώπου είναι και λίγο λεπτή, προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες. Σκέφτεσαι ότι κάποιος ταυτίζεται με σένα, με τα τραγούδια σου, το βλέπεις διαφορετικά. Είναι τρομακτικό όμως να ξέρει κάποιος πού μένεις».

«Να σας πω κάτι από προσωπική εμπειρία; Εμένα δεν έφτασε ποτέ σε αυτό το σημείο. Ήταν μια κοπέλα που ερχόταν συνέχεια στο μαγαζί, είναι κολακευτικό στην αρχή, πάντα θέλεις την υποστήριξη των φανς κι εσύ να δίνεσαι. Κάποια στιγμή άρχισα να τη βλέπω έξω από το σπίτι σε κοντινές αποστάσεις, ενώ ήξερα ότι μένει πολύ πιο μακριά. Στην αρχή μου έλεγε ότι πήγαινε επίσκεψη σε μία γνωστή της που μένει κοντά, μετά το συζήτησα με τις φίλες μου, γιατί άρχισα να φοβάμαι. Συζήτησα και μαζί της και ευτυχώς το κατάλαβε ότι με φέρνει σε δύσκολη θέση. Σταμάτησε να έρχεται στο μαγαζί και μετά άρχισα να παίρνω άσχημα σχόλια και μηνύματα κάτω από φωτογραφίες από ανώνυμο προφίλ», κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Στη φόρα ο καβγάς πριν από την εκπομπή, Breakfast@Star-Τι έγινε;

Κατερίνα Καραβάτου: Η παρέμβασή της στο Breakfast@star - Άφωνη η Ελένη Χατζίδου

Χατζίδου για Μάστορα: «Προσπάθησα να τον δικαιολογήσω με χίλιους τρόπους»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved