Media

Μικρούτσικος: Άστραψε και βρόντηξε κατά της Τούνη: «Αυτό το τέρας λέει τέρατα…»

O Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε στο ξέσπασμα της Ιωάννας Τούνη σχετικά με τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές και τα πάνελ χαρακτηρίζοντας: «γελοίοι πανελίστες σε πανηγυρτζίδικες πρωινές εκπομπές».

Ο Ανδρέας είπε σε έντονο ύφος:«Είπε: οι γελοίοι που κάθονται στα πάνελ. Επειδή κάθομαι σε πάνελ και χαίρομαι που κάθομαι στο συγκεκριμένο πάνελ, δεν έχει σημασία που έκανα 30 χρόνια πρωταγωνιστής στην τηλεόραση, αυτό το πράγμα από το στόμα της κυρίας Τούνη είναι εύσημο. Αν ήταν από έναν σοβαρό άνθρωπο, θα προβληματιζόμουν».

Και πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά: «Είναι μία influencer, ένα κορίτσι, που ό,τι κι αν συμβαίνει, ανεβάζει στο Instagram τη χαζομάρα της, το καλό της, το ευαίσθητό της, μία σκηνή με το παιδί ή από τη δουλειά της, τα πάντα. Μέσα σε αυτά τα πάντα, ένιωσε και μία αδικία, γιατί δέχθηκε σχόλια. Λίγα άκουσε;».

Και συνέχισε ο Ανδρέας: «Σε αυτή την εκπομπή εγώ μίλησα για εκείνην, οπότε όλα αυτά με αφορούν. Το «πανηγυρτζής», «ανόητοι», «βλάκες» από αυτό το στόμα… ο Δημήτρης (σ.σ Αλεξάνδρου) θα έπρεπε να ντρέπεται μετά από αυτό να με πάρει, γιατί και την αγάπη μου του έχω δείξει και ξέρει πόσες φορές δεν μίλησα για χάρη του... Αν για να έχω καλές σχέσεις με τον Δημήτρη, πρέπει να έχω άλλες απόψεις και αν ήρθα σε αυτή την ηλικία για να αλλάξω απόψεις για να χαιρετάω τον Δημήτρη, όταν λέει τέτοια «τέρατα» αυτό το «τέρας», ε δεν γίνεται».

Διαβάστε επίσης:

Ξέσπασε η Τούνη: Εσείς στα πάνελ που σχολιάζετε σαν τις κότες, πληρώνεστε γι’ αυτή την κιτρινίλα;

Ανδριώτου: Η αντίδρασή της για την Τούνη- Δεν με ενδιαφέρει τι κάνει η οποιαδήποτε influencer!

Τούνη: «Θα κάνουμε οτιδήποτε χρειαστεί νομικά! Θα φτάσουμε στο τέρμα…» - Τι συνέβη;

Ιωάννα Τούνη: Δεν την άφησαν να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο - Ξέσπασε σε κλάματα η influencer

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved