Media

Καινούργιου: Έγραψαν ότι αποχώρησε από την εκπομπή… δεν ισχύει! Εμένα δεν θα με ταράξετε!

 

H Κατερίνα Καινούργιου είναι στην καλύτερή της φάση και προσωπικά και επαγγελματικά και σήμερα, 9 Οκτωβρίου δεν δίστασε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που αφορούν την εκπομπή της, Super Κατερίνα.

Δημοσίευμα ανέφερε ότι η αρχισυντάκτρια της εκπομπής της αποχωρεί από τη Super Κατερίνα και η παρουσιάστρια απάντησε: «Είμαι σε μια πολύ καλή φάση της προσωπικής και της επαγγελματικής μου ζωής και όλο το Σαββατοκύριακο διάβαζα κάτι που με ενόχλησε πολύ, παρόλο που δεν μας πήρε ένας τηλέφωνο να μας ρωτήσει. Ότι αποχώρησε η αρχισυντάκτριά μας. Ξεκίνησε από τη Real News αυτό και παρακαλώ τα ψέματα που γράφει, να μην τα αναπαράγουν και σοβαρά sites».

Και συνέχισε λέγοντας: «Έγραψαν ότι αποχώρησε η αρχισυντάκτρια της εκπομπής, η Φλωρεντία, κάτι το οποίο δεν ισχύει, λόγω χαμηλών πτήσεων τηλεθέασης. Δεν ξέρω αν βλέπετε τα νούμερα καθημερινά, εγώ τα βλέπω καθημερινά και εμείς και ο σταθμός και είμαστε και πάρα πολύ ευχαριστημένοι. Την Παρασκευή ήμασταν πρώτοι, είναι πάρα πολύ νωρίς για να βγάζουμε συμπεράσματα όμως. Και πέρσι ήμασταν πρώτοι μέχρι τον Δεκέμβρη και την πήρε ο Γιώργος Λιάγκας. Αυτά συμβαίνουν. Παρόλα αυτά έχουμε μια σταθερότητα, είμαστε ικανοποιημένοι και το πιο σημαντικό είναι ότι δεν έχει αποχωρήσει κανείς.»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Μη γράφετε κάτι από το κεφάλι σας πάρτε ένα τηλέφωνο και θα σας πούμε αν ισχύει. Δεν ισχύει και παρακαλώ πολύ είναι πολύ νωρίς για οποιαδήποτε συμπεράσματα. Και για να χαίρεσαι είναι πολύ νωρίς και για να στεναχωριέσαι. Παρακαλώ την αναπαραγωγή να σταματήσει».

«Αν θέλετε να ταράξετε εμένα, εμένα δεν θα με ταράξετε με τίποτα φέτος. Αν θέλετε εντάσεις, δείτε άλλες εκπομπές, στη δικιά μας από την πλευρά μου δεν θα δημιουργηθούν», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε επίσης:

Καινούργιου για Τούνη: «Καθόμαστε σε πάνελ, είμαστε όλοι γελοίοι;»

Καινούργιου για Παππά: «Τι λόγος του πέφτει πόσο καιρό μετά τον Σοϊλέδη τα έφτιαξαν Αντωνά-Λιάγκας;»

Καινούργιου: Η αναφορά στον σύντροφό της, Παναγιώτη Κουτσουμπή – «Έφυγα για να μην τον ξυπνήσω…»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved