Media

Νίκος Μακρόπουλος: Εμφάνιση στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» και το απολαυστικό τραγούδι!

Ο μοναδικός Νίκος Μακρόπουλος κάνει την εμφάνισή του στην επιτυχημένη σειρά «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» και τραγουδά «Δεν σου ταιριάζουνε εσένα οι γιεγιέδες», σε μουσική του Γιώργου Θεοφάνους και στίχους της Αφροδίτης Μάνου.

Ο αγαπητός καλλιτέχνης κάνει την έκπληξη με ένα τραγούδι διαφορετικού ύφους από εκείνα που έχει παρουσιάσει στη μακρόχρονη κι επιτυχημένη πορεία του, καθώς το «Δεν σου ταιριάζουνε εσένα οι γιεγιέδες» έχει έντονο «άρωμα» από τα ‘60s.


Το music video «Δεν σου ταιριάζουνε εσένα οι γιεγιέδες» δίνει συνέχεια στο all-star soundtrack για τη σπαρταριστή κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που μεταδίδεται από τον Alpha και έχει αγαπηθεί από το κοινό.

Βάσω Γουλιελμάκη: Θαυμαστής με παρακολουθούσε και ερχόταν κάτω από το σπίτι μου


Το soundtrack «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, περιλαμβάνει 14 τραγούδια, τα οποία ερμηνεύουν γνωστοί κι αγαπημένοι τραγουδιστές κάνοντας εμφανίσεις σε επεισόδια της σειράς, καθώς και οι πρωταγωνιστές της.


Τα music videos των τραγουδιών αποκαλύπτονται στο YouTube κάθε Τετάρτη, στις 12 το μεσημέρι. Ήδη, έχουν κυκλοφορήσει τα videos για τα τραγούδια «Νύχτα μου μάγισσα» με την Πέγκυ Ζήνα, «Μ’ άναψες» με την Κατερίνα Λιόλιου, «Ένας χορός είν’ η αγάπη» με την Josephine, «Όταν οι καρδιές χωρίζουνε» με την Μελίνα Ασλανίδου, «Με καις» με τη συμμετοχή πρωταγωνιστών της σειράς και «Γιατί αρέσω τόσο» με την Μαρία Λεκάκη και τη Νίκη Λάμη.

Απολαύστε το music video:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved