Άγριο χώσιμο του Λιάγκα στην Τούνη- Ντροπή! Η καταξίωση του τίποτα, αυτό να μάθουν τα παιδιά μας;
Media

Άγριο χώσιμο του Λιάγκα στην Τούνη- Ντροπή! Η καταξίωση του τίποτα, αυτό να μάθουν τα παιδιά μας;

O Γιώργος Λιάγκας τα έχωσε  στον αέρα της εκπομπής, Το Πρωινό στην Ιωάννα Τούνη με αφορμή το ξέσπασμά της σχετικά με τις πρωινές εκπομπές και του πανελίστες που τους χαρακτήρισε "γελοίους".

Ο παρουσιαστής είπε: «Η κυρία Τούνη δυσαρεστήθηκε με την κριτική που δέχτηκε από μερίδα των τηλεοπτικών εκπομπών και των social media. Λες και μόνο η κυρία Τούνη έχει δικαίωμα να μιλάει στην Ελλάδα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι δεν έχουμε δικαίωμα επειδή δεν έχουμε 1 εκατομμύριο followers. Επίσης, να πω και κάτι, για όλους όσοι κοκορεύεστε και βγάζετε και λεφτά -και καλά κάνετε- από τους followers. Μπορεί να έχει ενδιαφέρον η ζωή σας και να σας ακολουθεί κόσμος, μπορεί να δίνετε δώρα και αυξάνετε την πελατεία σας στα social media, δεν είναι κολυμβήθρα του Σιλωάμ κοινωνικής καταξίωσης ο αριθμός ακολούθων στα social media.»!

Capture.jpg

Και τόνισε: «Ζείτε σε μία κορυφή δική σας με ξύλινα πόδια, δεν είναι ουσιαστική κοινωνική καταξίωση οι εκατομμύρια ακόλουθοι που πιθανόν να έχετε. Δεν λέω για την κυρία Τούνη, αλλά γενικά, δεν κρύβεται τίποτα. Ένας influencer, γιατί ακριβώς -αν δεν έχει κι άλλη μία κοινωνική ή επαγγελματική διάσταση από πίσω- τον θαυμάζουν; Για να καταλάβω… Ο καθαρόαιμος influencer που δίνει δώρα, γιατί ακριβώς είναι άξιος θαυμασμού; Τη γνώμη μου λέω. Μου επιτρέπει, φαντάζομαι, η κυρία Τούνη να έχω κι εγώ γνώμη στην Ελλάδα»!

09.jpg

Μάλιστα μετά την προβολή του βίντεο τα έβαλε και με τον φίλο της Ιωάννας Τούνη, τον Στήβ λέγοντας: «Αν ο κύριος Στηβ που δεν ξέρω πώς τον λένε, διαφωνεί με την τηλεόραση που κάνουμε εμείς, θεωρώντας την κίτρινη, κόκκινη, παλιακή κτλ, η μοντέρνα τηλεόραση και η αισθητική που φέρνει το μοντέρνο, ποια είναι;

Συγγνώμη, οι δικαιωματιστές κύριοι μάχονται στα social γ@@@ να εκφράζεται και να ντύνεται όπως θέλει. Ο μοντέρνος αυτός άνθρωπος είναι να βγαίνει και να κράζει επειδή δεν του αρέσει η αισθητική του ντυσίματός της; Εσείς οι μοντέρνοι άνθρωποι των social media, θέλετε να διώξετε εμάς τους παλιούς για να βρίζετε με τον δικό σας τρόπο χειρότερα, χωρίς παιδεία, χωρίς μόρφωση, χωρίς γνώση, χωρίς να μιλάτε πάνω από 100 λέξεις ελληνικά; Όχι κύριοι, δεν θέλουμε εσάς! Μείνετε στη γωνίτσα σας. Θέλουμε εμάς, συγγνώμη κιόλας. Αλλά είναι ντροπή.

1728468884968-915211742-9.jpg

Ποιο είναι το καινούργιο; Η καταξίωση του τίποτα, αυτό να μάθουν τα παιδιά μας! Ένας τίποτας, που αμφιβάλλω αν έχει τελειώσει και το δημοτικό -δεν λέω για τον συγκεκριμένο- θέλει να φέρει το καινούργιο και να κράζει με τον δικό του τρόπο το παλιό. Μίλησα γενικά»!

Διαβάστε επίσης:

Μικρούτσικος: Άστραψε και βρόντηξε κατά της Τούνη: «Αυτό το τέρας λέει τέρατα…»

Καινούργιου για Τούνη: «Καθόμαστε σε πάνελ, είμαστε όλοι γελοίοι;»

Ξέσπασε η Τούνη: Εσείς στα πάνελ που σχολιάζετε σαν τις κότες, πληρώνεστε γι’ αυτή την κιτρινίλα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved