Media

Γερονικολού: «Το σπίτι είναι άδειο, γιατί λείπει ο Τσιμιτσέλης - Δεν είναι στα πλάνα μου να...»

Καλεσμένη στην παρέα του Buongiorno ήταν η Κατερίνα Γερονικολού, η οποία πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Η ληστεία της συμφοράς» στο θέατρο Λαμπέτη.

«Όχι απλά δεν κάθομαι στο θέατρο, χοροπηδάω. Είμαστε 9 ληστές που για να κλέψουμε το περιβόητο διαμάντι θα κρεμαστούμε από το ταβάνι, θα συρθούμε σε αεραγωγούς… Είναι κωμωδία δράσης. Όταν μου το πρότειναν λέω αυτό δεν πρόκειται να το ξανακάνω στην Ελλάδα, δεν θα το ξαναζήσω», είπε στην Φαίη Σκορδά

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη: «Το σπίτι είναι άδειο γιατί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης λείπει στο εξωτερικό. Είναι σε πολύ δημιουργική φάση. Έλειψε λίγο, είναι πάρα πολύ καλός ως παρουσιαστής. Από τον Δεκέμβρη του 2023 μέχρι και τώρα μόνο τον Αύγουστο ήμασταν συνέχεια μαζί, πριν και μετά ήμασταν πολύ χώρια. Καλό είναι να υπάρχει θαυμασμός. Με τον Γιάννη είμαστε μαζί 7 χρόνια πια», είπε η ηθοποιός.

«Δεν με ενδιαφέρει η πρόταση κάποιας εκπομπής, δεν είναι στα πλάνα μου. Τα όνειρά μου είναι εντός υποκριτικής. Εγώ ζω και αναπνέω για την πρεμιέρα, ζω για το θέατρο. Είμαι λίγο εκτός όλου αυτού, δεν είναι η καρδιά μου εκεί αυτή την στιγμή (στην παρουσίαση). Χαίρομαι που ο Γιάννης διαπρέπει στην παρουσίαση».

Διαβάστε επίσης:

Γερονικολού: Απολαμβάνει το... καλοκαίρι της! - Το λαμπερό & casual look στην παράσταση «Όρνιθες»

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το τρυφερό βίντεο που έφτιαξε για τα γενέθλια της Κατερίνας Γερονικολού

Birthday girl η Κατερίνα Γερονικολού! Η ηλικία, η καριέρα και η σχέση με τον Τσιμιτσέλη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved