Media

Άγιος Έρωτας-Αυτό που ήθελαν οι τηλεθεατές, επιτέλους έρχεται: Ο πατέρας Νικόλας ερωτεύεται τη Χλόη!

Άγιος Έρωτας: Την ώρα που ο Κλεάνθης χαρτοπαίζει στη λέσχη-πορνείο, η Σοφία λέει στη Θάλεια τον πραγματικό λόγο που δεν μπορεί να κάνει έρωτα με τον Χάρη.

Ταυτόχρονα, ο πατέρας Νικόλαος αντιλαμβάνεται ότι έχει ερωτευτεί τη Χλόη και της υπόσχεται να τη βοηθήσει να μην πάει σε οικοτροφείο, ενώ ο Παύλος βάζει στο στόχαστρό του τον Κυριάκο.

Μετά την παράκληση του Κλεάνθη, ο Κυριάκος προσλαμβάνει τη Σμαρώ στο ξενοδοχείο του. Ωστόσο, τα ευχάριστα νέα της πρόσληψης έρχεται να επισκιάσει η είδηση ότι ο γιος της, ο Αργύρης, έπεσε θύμα κλοπής. Την ίδια στιγμή, η Χριστίνα αποκαλύπτει στη Θάλεια ότι ο άντρας είχε ερωμένη τη Σμαρώ, την ώρα που εκείνος βρίσκεται στη χαρτοπαιχτική λέσχη, η οποία είναι και πορνείο, για να βγάλει χρήματα. Εκεί, ο πατέρας Νικόλαος, που έχει πάει να επισκεφθεί τη μητέρα του, Πετρούλα, ζει στιγμές αγωνίας, διότι ο Κλεάνθης, που έχει πάει με σκοπό να συμμετάσχει σε ένα παράνομο καρέ μαζί με άλλους τζογαδόρους, μπορεί να τον δει και να τον αναγνωρίσει. Παράλληλα, η Σμαρώ αισθάνεται ευγνώμων για την πρόσληψή της από τον Κυριάκο στο ξενοδοχείο και για πρώτη φορά ύστερα από καιρό αρχίζει να βλέπει επιτέλους πιο αισιόδοξα το μέλλον της οικογένειάς της. Αντίστοιχα, η τύχη φαίνεται να χαμογελάει επιτέλους και στον Κλεάνθη.

Η αποκάλυψη της Σοφίας στη Θάλεια

Η Σοφία πηγαίνει να συναντήσει τον ντετέκτιβ Θεοδώρου με αναπάντεχα αποτελέσματα, καθώς επιστρέφει στο σπίτι της μέσα στα αίματα. Όταν τη βλέπει ο πατέρας της, ο Παύλος, σε άσχημη κατάσταση, της ζητάει αμέσως εξηγήσεις και η κοπέλα τού αποκαλύπτει τα πάντα. Τότε ο ισχυρός άντρας αποφασίζει να πάρει εκδίκηση και θέτει σε εφαρμογή ένα σχέδιο. Εν τω μεταξύ, ο Χάρης συνεχίζει να αντιμετωπίζει την περίεργη συμπεριφορά της γυναίκας του. Η Σοφία εξακολουθεί να βρίσκει δικαιολογίες ώστε να αποφύγει να κάνει έρωτα μαζί του, χωρίς να του δίνει εξηγήσεις για τον λόγο που φέρεται με αυτόν τον τρόπο.

Από την άλλη, ο Παύλος ψάχνει να βρει πώς θα απαλλαγεί από τον Θεοδώρου και καταλήγει να ζητήσει τη βοήθεια του Μπάμπη, ο οποίος έχει στο συνεργείο του το αυτοκίνητο του ντετέκτιβ. Συγχρόνως, η Σοφία αποκαλύπτει ιδιαίτερα φορτισμένη στη μητέρα της, Θάλεια, τον πραγματικό λόγο που δεν μπορεί να προχωρήσει ερωτικά με τον Χάρη. Ταυτόχρονα, η Χλόη ακούει κρυφά τον Παύλο να μιλάει στο τηλέφωνο με την ερωμένη του και αποφασίζει να το πει στη μητέρα της. Τότε η Θάλεια επηρεάζεται απ’ τα λόγια της κόρης της και είναι πλέον βέβαιη ότι ο άντρας της διατηρεί δεσμό με άλλη γυναίκα. Έτσι αποφασίζει να ζητήσει ξανά τη βοήθεια του Θεοδώρου. Ο Παύλος, όμως, είναι έτοιμος να λάβει δραστικό μέτρα για να προστατευτεί αυτός και η οικογένεια του απ’ τον ενοχλητικό ντετέκτιβ. Όταν λοιπόν την επόμενη ημέρα η Θάλεια πηγαίνει να βρει τον Θεοδώρου στο σπίτι του, εκείνος απουσιάζει, διότι έχει πέσει θύμα του Μαρκόπουλου και έχει χάσει τη ζωή του...

Ο Παύλος βάζει στο στόχαστρο τον Κυριάκο

Ο Παύλος ζητάει από τον πατέρα Νικόλαο να μεσολαβήσει για να στείλει την κόρη του Χλόη σε οικοτροφείο. Στη συνέχεια, όταν ο ιερέας συναντάει τη μαθήτρια, εκείνη τον πιέζει να της μιλήσει και ο άντρας τής ομολογεί τα σχέδια του πατέρα της. Τότε η Χλόη τού δείχνει φανερά ότι την έχει πικράνει και την έχει θυμώσει η βοήθεια που πρόσφερε στον πατέρα της ώστε να τη στείλει οικότροφη. Ο πατέρας Νικόλαος ακόμα μία φορά παλεύει με τα συναισθήματά του, καθώς έχει αρχίσει να ερωτεύεται την κοπέλα. Ωστόσο, αυτή τη φορά η καρδιά δείχνει να κερδίζει τη λογική και της υπόσχεται ότι σκοπεύει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να μη φύγει από τη Στέρνα. Η Χλόη, από τη δική της πλευρά, αρχίζει να τον πιέζει να μάθει για ποιο λόγο θέλει τόσο πολύ να τη βοηθήσει. Εν τω μεταξύ, ο Αργύρης εξακολουθεί να βρίσκεται στην Αθήνα και προσπαθεί να επιβιώσει με τα λιγοστά χρήματα που έχει.

Τότε εμφανίζεται τυχαία στον δρόμο του ο Πέτρος Παυλίδης, ο μικρότερος γιος του Κυριάκου. Πίσω στη Στέρνα, ο Κυριάκος ζητάει συμμαχίες σε Εκκλησία και χωροφυλακή, προκειμένου να διεκδικήσει με αξιώσεις την προεδρική θέση στην κοινότητα. Όμως η κίνησή του αυτή τον βάζει στο στόχαστρο του Παύλου. Ταυτόχρονα, η Χλόη αρχίζει να δείχνει τα αληθινά της αισθήματα στον πατέρα Νικόλαο. 0 τελευταίος, όντας σε μεγάλο δίλημμα, αποφασίζει να πάει στον γέροντα Χαράλαμπο για να εξομολογηθεί. Ο Νικόλαος με την κίνησή του αυτή αναζητά βοήθεια και καθοδήγηση προκειμένου να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Παράλληλα, ο Παύλος σε ένα ερωτικό ραντεβού «στήνει» τη Χριστίνα, η οποία με την πρώτη ευκαιρία αντιδρά έντονα. Τέλος, μία έκρηξη στο ξενοδοχείο του Κυριάκου αναστατώνει την οικογένειά του αλλά και τους ενοίκους του καταλύματος.

Πηγή: My TV

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved