Τζέλα Δελαφράγκα - Ρέππας: «Δεν αντιγράψαμε κάτι συγκεκριμένα, παίρνουμε αναγνωρίσιμες θεματικές»
Media

Τζέλα Δελαφράγκα - Ρέππας: «Δεν αντιγράψαμε κάτι συγκεκριμένα, παίρνουμε αναγνωρίσιμες θεματικές»

Ο Μιχάλης Ρέππας, ένας εκ των δημιουργών της σειράς που απολαμβάνουμε και στο ρόλο του Ζάκουλα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Η ιδέα για αυτή τη σειρά υπήρχε στο μυαλό των δύο δημιουργών από την εποχή της ταινίας «Το κλάμα βγήκε από τον παράδεισο», «λέγαμε με τον Θανάση ότι θα ήταν ωραίο να κάνουμε τέτοιου είδους τηλεόραση, αλλά είναι ακριβή παραγωγή και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Alpha που την στήριξε σε δύσκολες ημέρες και με μεγάλο ανταγωνισμό.»

Όπως είπε δεν έχουν αντιγράψει ακριβώς στιγμιότυπα από παλαιότερες σειρές «δεν αντιγράψαμε κάτι συγκεκριμένα, παίρνουμε τις θεματικές που είναι αναγνωρίσιμες. Το μελόδραμα έχει συγκεκριμένες μεθόδους για να συγκινεί, να δημιουργεί σασπένς.» Δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποια από τις ιστορίες που βλέπουμε στην #Tzela αφού όπως λέει «έχω τόσο μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη για τους ηθοποιούς που δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν. Μου φαίνονται ο καθένας στο ρόλο του τόσο εξαιρετικός.».

Μιχάλης Ρέππας: Οι Τρεις Χάριτες, τα άγνωστα περιστατικά και 4 επεισόδια που δεν γυρίστηκαν ποτέ

Mixalhs-Reppas-1.jpg

Φυσικά δεν αποκάλυψε αν θα δούμε στη σειρά την Τζέλα Δελαφράγκα, δηλαδή την Μίρκα Παπακωνσταντίνου που πρωταγωνιστούσε στην κινηματογραφική ταινία, «είναι από τα μυστικά που δεν αποκαλύπτονται.»

Με τον Θανάση Παπαθανασίου δεν έχουν σκεφθεί ποτέ να πάρουν χωριστούς δρόμους μετά από 35 χρόνια συνεργασίας, «διαφωνίες υπάρχουν πάντα, άλλα ποτέ για τους διαλόγους ή το κεντρικό θέμα. Αυτό που μας δυσκολεύει πάντα είναι η διαπλοκή των πληροφοριών, το στρώσιμο του σεναρίου.»

Όσο για τους πρωταγωνιστές της σειράς θα πει «γενικά με τους συνομήλικούς μου της κωμωδίας αισθάνομαι πολύ ιδιαίτερο δέσιμο, τους θεωρώ σαν δικούς μου ανθρώπους. Τη Χρύσα Ρώπα, την Καίτη Κωνσταντίνου, την Joyce Ευείδη, τον Πάνο Σταθακόπουλο, τον Αντώνη Λουδάρο, μας θεωρώ σαν συγγενείς. Αλλά αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο και με συγκίνησε πολύ, είναι τα νέα παιδιά που έχουν πολλή μεγάλη αγάπη και μεράκι για τη δουλειά.»

Τέλος, όπως είπε, μετά από τόσα χρόνια πορείας στο θέατρο και την τηλεόραση, ξεχωριστή θέση στην καρδιά του έχουν πάντα οι «Τρεις Χάριτες».

Δείτε τη συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης:

Τζέλα Δελαφράγκα: Το πάρτι για το τέλος των γυρισμάτων και οι δηλώσεις των συντελεστών στο gossip-tv

Κηδεία Άννας Παναγιωτοπούλου: Συντετριμμένος ο Μιχάλης Ρέππας: «Δεν μπορώ να το χωνέψω»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved