Media

Η γη της Ελιάς: Χάιδω & Λυκούργος αντιμέτωποι στο δικαστήριο!

Η γη της Ελιάς: Δύσκολες ώρες πρόκειται να βιώσει η Χάιδω, καθώς τα νέα καθήκοντά της στον Δήμο της Μάνης πρόκειται να τη φέρουν αντιμέτωπη με τον αγαπημένο της, Λυκούργο.

Όλα αρχίζουν όταν η Δημοτική Αρχή αποφασίζει να κάνει επέκταση στο νεκροταφείο της περιοχής. Για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να απαλλοτριωθεί ένα οικόπεδο που βρίσκεται δίπλα σε αυτό.

Ο ιδιοκτήτης του μαθαίνει για την εξέλιξη και αποφασίζει να κινηθεί δικαστικά, διότι η αποζημίωση που πρόκειται να πάρει από τον δήμο είναι λίγη. Έτσι, απευθύνεται στον Λυκούργο, προκειμένου να αναλάβει την υπόθεσή του. 0 δικηγόρος, που είναι υπερασπιστής του δικαίου, θεωρεί ότι ο άντρας έχει πέσει θύμα των συγκυριών και αποφασίζει να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο. Μοιραία, λοιπόν, γίνεται αντίδικος με τη σύντροφό του.

Όταν η Χάιδω μαθαίνει τα νέα, θυμώνει με τον Λυκούργο, καθώς θεωρεί ότι της δημιουργεί πρόβλημα στα νέα της καθήκοντα ως δημάρχου και του ζητάει να αφήσει την υπόθεση του Χαριστέα. Όμως εκείνος δεν κάνει πίσω. Τότε ξεσπάει ένας άγριος καβγάς ανάμεσα στο ζευγάρι, που καταλήγει σε μία μεγάλη κόντρα, δίχως τέλος.

Λυκούργος - Χάιδω

Μάλιστα, το ζευγάρι πρόκειται να λύσει τις διαφορές του στο δικαστήριο. Αυτή η συνθήκη, όμως, επηρεάζει και την προσωπική τους ζωή. Οι δυο τους παίρνουν αποστάσεις ο ένας από τον άλλο, φτάνοντας στο σημείο να μην ανταλλάσσουν πια κουβέντα. Όλο τους το ενδιαφέρον είναι στραμμένο στην επικείμενη δίκη και προετοιμάζονται να «πολεμήσουν» ο ένας τον άλλο με όσα μέσα διαθέτουν.

Πηγή: My TV

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved