Media

Grand Hotel: Χρόνης, Πέτρος, Αλίκη & Νικόλας συμμαχούν για να βρουν τον δολοφόνο!

Grand Hotel: Βλέπουμε ότι η Αγγέλα ενημερώνει τον Ρήγα ότι το παιδί της Ελένης δεν είναι του Νικόλα και εκείνος φοβάται ότι το μυστικό του μπορεί να αποκαλυφθεί.

Παράλληλα, ο Ιορδάνης έρχεται αντιμέτωπος με νέα μπλεξίματα, ενώ ο Χρόνης, ο Πέτρος, η Αλίκη και ο Νικόλας συμμαχούν για να καταφέρουν να βρουν τον δολοφόνο...

Grand Hotel: Η Βασιλική επιστρέφει και τη σκοτώνουν! Ο Ρήγας δίνει εντολή θανάτου για τον Πέτρο

Μετά το δείπνο που ετοίμασε ο Ρήγας στην Αλίκη, ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τον Πέτρο ότι δεν έχει καμία ελπίδα με την κοπέλα. Την ίδια στιγμή, ο Χρόνης επιβεβαιώνει ότι η Βασιλική δεν έχει επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη και αρχίζει να έχει σοβαρές υποψίες ότι μπορεί να είναι ήδη νεκρή και ότι η εξαφάνισή της συνδέεται με τον φόνο της Ρόζας. Οι έρευνες του αστυνόμου Κομνηνού για τη δολοφονία της Ρόζας και την εξαφάνιση της Βασιλικής τον οδηγούν στον Χαραλάμπη, ο οποίος βρίσκεται μπροστά σε μια ανατριχιαστική αποκάλυψη που του αλλάζει τη ζωή.

Στο μεταξύ, ο Ιορδάνης προσπαθεί να αποφύγει τον αναγκαστικό γάμο του με την Καλλιόπη, όταν στο ξενοδοχείο καταφθάνει και η Βενετία, η πανέμορφη αδελφή της, και μπαίνει σε ακόμα μεγαλύτερους μπελάδες. Την ίδια ώρα, η Αγγέλα ενημερώνει τον Ρήγα ότι το παιδί της Ελένης δεν είναι του Νικόλα. Τότε ο πρώτος φοβάται ότι η αποκάλυψη της παράνομης σχέσης τους αλλά και το γεγονός πως αυτός είναι ο πατέρας του μωρού της είναι επικίνδυνα κοντά. Έτσι, καταστρώνει ένα σχέδιο με τη βοήθεια της Ελένης.

Οι αποκαλύψεις για τη ζωή της Βασιλικής σοκάρουν τον Πέτρο Η Αλίκη ανακαλύπτει τελικά την πραγματική διεύθυνση του Κοσμά και τη λέει στον Πέτρο. Όταν εκείνος πηγαίνει εκεί, βρίσκει κάποια αντικείμενα που τον συγκλονίζουν. Όμως κάποιος προσπαθεί να του κλείσει το στόμα... Ο Πέτρος ταράζεται, καθώς μαθαίνει πράγματα για τη ζωή της αδελφής του που δεν τα είχε ποτέ φανταστεί και ή Αλίκη στέκεται δίπλα του. Λίγο μετά, ο Χαραλάμπης εκμυστηρεύεται στη Θεώνη αυτά που έμαθε για τη Βασιλική κι αυτό τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Η Ελένη τώρα, έχοντας πάρει τη θέση της βοηθού οικονόμου, έρχεται αντιμέτωπη για άλλη μια φορά με την Αγγέλα. Στο μεταξύ, ο Ιορδάνης αρχίζει να φλερτάρει επικίνδυνα με τη Βενετία, προκαλώντας την οργή της Καλλιόπης αλλά και του πατέρα της. Ο νεαρός αντιλαμβάνεται ότι ο κλοιός σφίγγει γύρω του και νομίζει ότι βρήκε την ιδανική λύση για να αποφύγει τον γάμο του με την Καλλιόπη. Όμως εκείνη, τυφλωμένη από τη ζήλια, οδηγείται σε μια δολοφονική ενέργεια με τραγικό αποτέλεσμα!

Συγκεκριμένα, πάνω στην οργή της, σπρώχνει την αδελφή της από το μπαλκόνι και εκείνη πέφτει στο έδαφος αναίσθητη. Ο Ιορδάνης σοκαρισμένος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ενώ επικρατεί αναστάτωση. Σύντομα καταφθάνει το ασθενοφόρο και μεταφέρει την κοπέλα στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση. Την ίδια ώρα, η Καλλιόπη απειλεί τον Ιορδάνη πως αν πει σε κανέναν ότι εκείνη έσπρωξε τη Βενετία θα τον κατηγορήσει πως αυτός το έκανε! Από την άλλη, ο Χρόνης ανακαλύπτει την πραγματική ταυτότητα του Πέτρου και τη συγγένειά του με τη Βασιλική αλλά και κάποιες αλήθειες από το παρελθόν του που δεν γνωρίζει κανείς άλλος. Η συζήτηση μεταξύ τους παίρνει απροσδόκητη τροπή, ενώ οι Αρχές εντοπίζουν ένα ακόμη πτώμα. Ο Πέτρος ενημερώνεται για το πτώμα που έχει βρεθεί και διαλυμένος ψυχολογικά οδηγείται από τον Χρόνη μπροστά στο άψυχο σώμα μιας κοπέλας για να αναγνωρίσει αν πρόκειται για την αδελφή του. Παράλληλα, η Αλίκη, ανήσυχη, ψάχνει να μάθει για ποιο λόγο έφυγε ο Πέτρος από το ξενοδοχείο με την Αστυνομία.

Η Ελένη αποφασίζει να εγκαταλείψει το «Grand Hotel»

Ο Χαραλάμπης επισκέπτεται το «Grand Hotel» και προσπαθεί να αποσπάσει πληροφορίες για τον . Πέτρο από την Αγγέλα. Εν τω μεταξύ, η .τελευταία είναι σίγουρη ότι ο Νικόλας θα πληγωθεί βαθιά από την Ελένη και βγάζει απέναντί της το πιο σκληρό της πρόσωπο... Την επόμενη μέρα, ο Χρόνης συνεργάζεται με τον Πέτρο, την Αλίκη και τον Νικόλα για να καταφέρουν να πιάσουν τον δολοφόνο με το χρυσό μαχαίρι μέσα στο ξενοδοχείο.

Μάλιστα, οργανώνουν ένα σχέδιο, στο οποίο ο καθένας από αυτούς έχει το πόστο του. Όμως βρίσκονται μπροστά σε ένα σωρό δυσκολίες που δεν μπορούσαν να φανταστούν. Λίγο μετά, ο Χρόνης αποκαλύπτει στην Αλίκη την αλήθεια για το ένοχο παρελθόν του Πέτρου και εκείνη απογοητεύεται πολύ. Έτσι, λοιπόν, αποφασίζει να κόψει κάθε επαφή μαζί του. Η Ελένη, τώρα, δέχεται χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση που της γίνεται για να δουλέψει σε άλλο ξενοδοχείο και αποφασίζει να εγκαταλείψει το «Grand Ηotel. Όμως η Κυβέλη είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να την εμποδίσει. Τότε η Σοφία συνειδητοποιεί ότι η Ελένη είναι εκείνη που πρόκειται να της δώσει το παιδί της! Οι μέρες περνούν και ο Χαραλάμπης, σίγουρος πια ότι γνωρίζει το μυστικό του Πέτρου, τον πλησιάζει και του αποκαλύπτει την αλήθεια για το κοινό παρελθόν τους. Από την άλλη, ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι φαίνεται να κινείται ανενόχλητος μέσα στο ξενοδοχείο και αυτή τη φορά το θύμα του είναι ο Νικόλας, ενώ ένα ακόμη μαχαίρι εξαφανίζεται από τη θέση του.

Την επομένη, ο Πέτρος προσπαθεί να προσεγγίσει την Αλίκη αφήνοντάς της ένα σημείωμα, το οποίο πέφτει στα χέρια του Ρήγα... Τελικά, ο Πέτρος καταφέρνει να μιλήσει στην Αλίκη για τη ζωή του στη Σμύρνη και της αποκαλύπτει την κρυφή του σχέση με ένα πρόσωπο που γνωρίζουν και οι δύο. Παράλληλα, η Σοφία είναι αποφασισμένη να βρει τι μπορεί να κρύβει ο Ρήγας, αλλά αυτό που ανακαλύπτει τη φέρνει αντιμέτωπη με τη μητέρα της. Εν τω μεταξύ, ο Χρόνης είναι πεπεισμένος ότι ο δολοφόνος με το χρυσό μαχαίρι θα «χτυπήσει» ξανά αυτό το βράδυ. Μαζί με τον Βαγγέλη και ομάδα εθελοντών περιπολούν τα σοκάκια στο χωριό, την ίδια στιγμή που η σκιά ενός άντρα ακολουθεί την Αλίκη στους διαδρόμους του ξενοδοχείου. Μια κραυγή ακούγεται στο σκοτάδι και μια ανελέητη καταδίωξη ξεκινά..

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved