Αποκάλυψη για την υπόθεση Μαζωνάκη – «Έχει κοστίσει πολύ στη μητέρα του όλη αυτή η κατάσταση»
Media

Αποκάλυψη για την υπόθεση Μαζωνάκη – «Έχει κοστίσει πολύ στη μητέρα του όλη αυτή η κατάσταση»

«Η απόφαση του Γιώργου Μαζωνάκη να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς», αποκάλυψε φίλος της οικογένειας Μαζωνάκης στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Όπως τόνισε στην εκπομπή του Alpha όλη αυτή η ιστορία της δικαστικής διαμάχης του Γιώργου Μαζωνάκη με την αδελφή του, έχει κοστίσει πολύ στη μητέρα τους.

Καινούργιου: Η επικοινωνία με τον Μαζωνάκη μετά την ανακοίνωση – «Ήταν αυστηρός & ενοχλημένος»

«Η απόφαση του Γιώργου Μαζωνάκη να συνεχίσει τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του ήταν κάτι που δεν το περίμενε κανείς στην οικογένεια ούτε στο στενό φιλικό περιβάλλον του τραγουδιστή.

1716544859982-244116983-mazonakis-mana.jpg

Δεν είναι υπερβολή να πω ότι πάθαμε όλοι σοκ. Όλα έδειχναν πως έχει ηρεμήσει η κατάσταση και πως τα δυο αδέλφια σιγά σιγά θα έφτιαχναν τη σχέση τους. Η Βάσω ήθελε να τα βρει εξωδικαστικά με τον αδελφό της και να έρθει σε κάποιο συμβιβασμό.

Η μητέρα τους είναι εκείνη που της έχει κοστίσει πολύ αυτή η κατάσταση. Τη στεναχωρεί πολύ που τα δυο της παιδιά δεν μιλιούνται, όταν τους καμάρωνε και τους δυο πάντα αγαπημένους. Την ημέρα που δημοσιεύτηκε η ανακοίνωση από το δικηγορικό γραφείο του Γιώργου, της ανέβηκε η πίεση» αποκάλυψε φίλος της οικογένειας.

Γιώργος Μαζωνάκης: Η ανακοίνωση για τη δικαστική διαμάχη με την αδελφή του – «Όλα εδώ πληρώνονται»

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Η on air δήλωση για τον Γιώργο Μαζωνάκη και το σχόλιο του Μικρούτσικου

Υπόθεση Γιώργου Μαζωνάκη: «Προς το παρόν η δικαστική διαμάχη με την αδελφή του έχει “παγώσει”»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved