Media

Χριστόδουλος Στυλιανού: «Ήθελα πάρα πολύ να κάνω παιδιά αλλά...»

Καλύτερα αργά: Ο Xριστόδουλος Στυλιανού, καλεσμένος στο Action 24 και στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα, μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι παρότι ήθελε πολύ να γίνει πατέρας τελικά αυτό δεν συνέβη.

«Το προσπαθήσαμε, το παλέψαμε. Καταρχάς, γνωριστήκαμε μεγάλοι. Εγώ νομίζω ότι ζηλεύουν λίγο όσοι ρωτάνε “γιατί δεν έκανες παιδιά”. Κοίταξε να σου πω... Όταν με ρωτάνε γιατί δείχνω πολύ νεότερος ενώ είμαι 59 ετών, τους λέω ότι δεν έχω αγωνία για το παιδί που θα μεγαλώσω, μην χτυπήσει στο πόμολο, στη γωνία του τραπεζιού. Εγώ θα ήθελα να κάνω παιδί, τα λατρεύω τα παιδιά, ήθελα να κάνω 15. Πολλοί συμμαθητές μου είναι με άσπρα μαλλιά, είναι σαν θείοι μου», είπε ο Χριστόδουλος Στυλιανού.

Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση πρωταγωνιστή της θρυλικής σειράς «Πολυκατοικία»

Και συνέχισε: «Τα παιδιά δένουν το ζευγάρι ακόμη κι αν περνάνε άσχημα. Όταν το παλεύεις, δεν έρχεται, προσπαθείς με άλλους τρόπους και δεν έρχεται. Σου λένε για να υιοθετήσεις... θέλει επτά χρόνια. Και μετά γίνεσαι 50 και λες “έχω διάθεση να παίξω με ένα μωρό κάθε μέρα;”. Προτιμώ να γίνω νονός, να του παίρνω ένα δωράκι, να βγαίνουμε βόλτα και όλα μια χαρά. Ήθελα πάρα πολύ αλλά δεν έτυχε!».

Δείτε το απόσπασμα:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved