Media

Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Σοκαριστική είδηση, παγώσαμε όλοι»

 Νεκρός βρέθηκε στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα ο Ελληνοβρετανός διεθνής ποδοσφαιριστής Τζορτζ Μπάλντοκ και η είδηση του θανάτου του έχει σοκάρει τον χώρο του ποδοσφαίρου.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στην πισίνα του σπιτιού του στην Γλυφάδα και αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Στο σπίτι του κατέφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δυνάμεις της Αστυνομίας και αμέσως μετά ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Μπάλντοκ η οποία βρισκόταν στην Αγγλία, τον αναζητούσε πολλές ώρες χωρίς να μπορεί να τον εντοπίσει, με αποτέλεσμα να επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της βίλας που μένει ο 31χρονος άσος, ζητώντας του να πάει στο σημείο και να δει τι συμβαίνει. Εκείνος βρήκε τον διεθνή ποδοσφαιριστή δίχως τις αισθήσεις του.

Η Φαίη Σκορδά αναφέρθηκε στον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ στον αέρα της εκπομπής, Buongiorno: «Μία είδηση σοκαριστική. Παγώσαμε όλοι χθες το βράδυ, όταν είδαμε ότι ο νεότατος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού, ένα νέο παιδί, βρέθηκε στην πισίνα του νεκρός».

Τζορτζ Μπάλντοκ: Αυτή είναι η πισίνα που βρέθηκε νεκρός - Ανατριχιάζει το μπουκάλι βότκα στο τραπέζι

Τζορτζ Μπάλντοκ: Ανείπωτη θλίψη για τον θάνατό του - Βίντεο από το σπίτι όπου εντοπίσθηκε νεκρός

Τζορτζ Μπάλντοκ: Βαρύ πένθος στην Εθνική Ελλάδας - Η «μαύρη» φωτογραφία στα social media

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved