Χείμαρρος ο Σεφερλής: Έχουν δει τι κάνω πριν μιλήσουν; Αυτά που κάνω, μπορεί να τα κάνει κανείς;
Media

Χείμαρρος ο Σεφερλής: Έχουν δει τι κάνω πριν μιλήσουν; Αυτά που κάνω, μπορεί να τα κάνει κανείς;

Κόλαφος ο Μάρκος Σεφερλής στο Πρωινό.

Αρχικά ανέφερε: «Έχουν αποκατασταθεί τα πράγματα και έχει μπει μια τάξη. Η Λουκία Πιστιόλα ζήτησε και συγγνώμη, απ’ ότι έμαθα. Λένε πράγματα και μετά ζητούν συγγνώμη, τη δέχομαι. Όλοι οι άνθρωποι κάνουν λάθη. Το ευχαριστώ και το συγγνώμη είναι δύο λέξεις που λείπουν από το λεξιλόγιό μας. Όλοι λένε λένε στην αρχή και μετά λένε “άλλο ήθελα να πω, αλλά τελικά είπα αυτό”. Ο κόσμος καταλαβαίνει τι ακριβώς συμβαίνει, ποιος έχει να πει κάτι, ποιος δεν έχει, ποιος προσπαθεί να πει κάτι για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Ο Σεφερλής είναι αυτός που ήταν, είναι και θα είναι. Εγώ δεν ξυπνάω το πρωί και κοιτάζω με ποιον θα ασχοληθώ, για να γράψουν κάτι για μένα. Ξυπνάω και κοιτάω πώς θα κάνω καλά τη δουλειά μου και να περάσει ο κόσμος καλά.»

1728554635961-983816327-image.jpg

Και τόνισε: «Άλλοι ξυπνάνε το πρωί και λένε ότι θα ασχοληθούν με τον Σεφερλή και ασχολούνται μόνο με τον Σεφερλή. Γίνεται έτσι μια διαφήμιση στο όνομά μου, που δεν τη χρειάζομαι. Απευθύνομαι στο κοινό που με αποδέχεται 35 χρόνια τώρα. Ας έρθουν να δουν τι κάνω πάνω στη σκηνή και θα καταλάβουν αν είμαι απλά ηθοποιός ή κάτι παραπάνω από ηθοποιός. Ανεβαίνω στη σκηνή και αναρωτιέμαι αν αυτά που κάνω, μπορεί να τα κάνει κανείς;»

markos_seferlis.jpg

Και πρόσθεσε: «Έχουν δει τι κάνω, πριν μιλήσουν; Προφανώς όχι. Ας έρθουν όλοι αυτοί να κάτσουν δίπλα μου όταν δίνω αυτόγραφα στο τέλος, που είναι χιλιάδες ο κόσμος, να ακούσουν τι λέει ο κόσμος για τον Μάρκο Σεφερλή και γι’ αυτά που του προσφέρει ο Σεφερλής. Άμα ακούσουν τον κόσμο τι λέει, θα καταλάβουν τι είναι ο Μάρκος Σεφερλής και δεν θα τολμούσαν να μιλήσουν. Τώρα τολμάνε και μιλάνε γιατί ο Σεφερλής δεν βγαίνει να απαντήσει και ξέρουν ότι είναι το εύκολο θύμα. Ο Σεφερλής όμως απαντάει μία και καλή».

Και κατέληξε λέγοντας: «Έρχονται δημοσιογράφοι και ρωτάνε και λένε για η σάτιρα και δεν ξέρουν τι είναι η σάτιρα, δεν ξέρουν με ποιον μιλάνε. Τους έχουν πει “κάντε αυτή την ερώτηση” χωρίς να ξέρουν από πίσω τι υπάρχει, τι υπόβαθρο».

Διαβάστε επίσης:

Λιάγκας για Πιστιόλα: Συμβουλευτήκατε δικηγόρους που σας είπαν «αναδίπλωση γιατί θα φας αγωγή»

Γιώργος Καραμίχος για Μάρκο Σεφερλή: Δεν ανέφερα κανένα όνομα στη συνέντευξη

Πιστιόλα: Η απάντηση στον Σεφερλή: Εγώ δεν είμαι σταρ, είμαι ηθοποιός!Δεν έχω ανάγκη καμία διαφήμιση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved