Ταμπού: Ο Γαβριήλ μαθαίνει ότι το παιδί της Σύνθιας ήταν δικό του
Media

Ταμπού: Ο Γαβριήλ μαθαίνει ότι το παιδί της Σύνθιας ήταν δικό του

Ταμπού: Η Μελία ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της, την ώρα που η Ελένη αποκαλύπτει στον Γαβριήλ ότι το μωρό που περίμενε η Σύνθια ήταν δικό του.

Παράλληλα, ο Μηνάς μπαίνει στο κάδρο των υπόπτων για τη δολοφονία της Σύνθιας, ενώ η κόρη του, η Ελίνα, καταλήγει να γίνει πόρνη...

Ταμπού: Η Ματίνα αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της

taboo-(4).jpg



Τα αδέλφια Καρτάλη παίρνουν τελικά I την απόφαση να πουλήσουν το πατρικό τους σπίτι. Έτσι, η Αλεξάνδρα δηλώνει πολύ ευχαριστημένη που υποχώρησαν ο Λουκιανός, ο Γαβριήλ και ο Εκτορας και εισάκουσαν την επιθυμία της. Παράλληλα, η πληγωμένη Ευδοξία εξαπολύει επίθεση στη θεία της, Πέρσα, διότι νομίζει ότι η γυναίκα φλερτάρει έντονα με τον Ηρακλή, με τον οποίο η φοιτήτρια είναι ερωτευμένη. Ταυτόχρονα, η Μελία ανακοινώνει την εγκυμοσύνη της. Στο άκουσμα της είδησης, ο αδελφός της, ο Σταύρος, γίνεται έξαλλος και της λέει ευθέως τις αντιρρήσεις του για τον τρόπο που βρήκε να φέρει πίσω τον Έκτορα. Εν τω μεταξύ, ο Ηρακλής συνεχίζει να φλερτάρει την Πέρσα. Λίγο αργότερα, η κοπέλα και ο σύντροφός της αποφασίζουν για πρώτη φορά να κάνουν κοινή εμφάνιση. Έτσι, πηγαίνουν στο σπίτι της Μάρθας για φαγητό. Ωστόσο, εκεί εμφανίζεται ξαφνικά και η Αλεξάνδρα περιπλέκοντας τα πράγματα. Την επόμενη ημέρα, η Μελία βάζει την Αγλαΐα να μεταφέρει στην Πέρσα ότι είναι έγκυος στο παιδί του Έκτορα. Εν τω μεταξύ, η Αλεξάνδρα ξεκινάει συνεδρίες ψυχοθεραπείας με τον Μηνά και ο ειδικός αντιλαμβάνεται πως έχει βιώσει κάποιο ιδιαίτερα τραυματικό γεγονός στην παιδική ηλικία, που για εκείνη είναι ένα θέμα ταμπού και δεν θέλει να το θίξει.

Η Ελίνα καταλήγει στην πορνεία...

taboo-(1).jpg

Η μητέρα της Ματίνας ενημερώνεται για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε η κόρη της και πηγαίνει εσπευσμένα στα Γιάννενα από την Αλεξανδρούπολη όπου ζει. Η κοπέλα όμως δεν χαίρεται ιδιαίτερα με την παρουσία της γυναίκας στην πόλη, καθώς η μητέρα της είναι πολύ πιεστική και η Ματίνα δυσφορεί, αφού βρίσκεται κάτω από τον ασφυκτικό κλοιό της. Από την άλλη, η Μυρτώ, η Μαριλένα και η Θεώνη ανησυχούν για τη φίλη τους και την ψυχική της κατάσταση. Την επόμενη ημέρα, η Ματίνα κάνει μία ακόμα συνεδρία με τον Μηνά. Παράλληλα, η Ελίνα προσπαθεί να τηλεφωνήσει στη Μαριλένα για να βρει κάπου μια συμπαράσταση, όμως εκείνη της κλείνει το τηλέφωνο. Έτσι ο μόνος δρόμος που της έχει μείνει ανοιχτός είναι πλέον αυτός της πορνείας... Εν τω μεταξύ, οι ερωτικές περιπτύξεις του Κυριάκου και της Μυρτώς βγαίνουν στο Διαδίκτυο με απρόβλεπτες συνέπειες για τα δύο παιδιά αλλά και για τις οικογένειές τους. Όταν ο νεαρός διαπιστώνει τη φρικτή πραγματικότητα, δίνει έναν μεγάλο αγώνα προκειμένου να μπορέσει να κατεβάσει τα επίμαχα ερωτικά βίντεο. Μάλιστα, για να τα καταφέρει, ζητάει βοήθεια από τον πατέρα του, τον Λουκιανό, και τους θείους του, Γαβριήλ και Έκτορα, αλλά η απόπειρά τους αποδεικνύεται μάταιη...Έτσι, λίγο αργότερα, η Μυρτώ βρίσκεται μπροστά σε μια οδυνηρή έκπληξη

Ο Μηνάς στο κάδρο των υπόπτων

1728554518231-14806469-taboo-(1).jpg

Παρά τις έντονες αντιρρήσεις του Νεκτάριου, η Ελισάβετ κάνει τελικά αίτηση στην αεροπορική εταιρεία προκειμένου να μπορέσει να επιστρέφει στη δουλειά της και να γίνει ξανά αεροσυνοδός. Όταν ο γιατρός μαθαίνει ότι η σύζυγός του ενήργησε χωρίς την έγκρισή του, το ζευγάρι έρχεται σε μεγάλη σύγκρουση. Συγχρόνως, ο Γαβριήλ δίνει τον δικό του αγώνα προκειμένου να προσεγγίσει την πρώην αγαπημένη του, την ώρα που ο Νεκτάριος την πιέζει να πιάσει δουλειά στο νοσοκομείο ως γραμματέας του. Παράλληλα, η ταυτότητα του άτυχου άντρα που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του επιβεβαιώνεται και το πόρισμα της πυροσβεστικής κάνει λόγο για εμπρησμό του οχήματος. Την ίδια ώρα, η εξέταση DNA του εμβρύου που κυοφορούσε η κοπέλα που βρέθηκε νεκρή στη λίμνη αποδεικνύει ότι το μωρό ήταν του Γαβριήλ...Έτσι, η Ελένη φωνάζει τον πιλότο αμέσως στο τμήμα για ανάκριση. Κατά τη διάρκεια αυτής η αστυνόμος τού αποκαλύπτει ότι το παιδί που περίμενε η Σύνθια ήταν δικό του, αφήνοντάς τον έκπληκτο. Από την άλλη, ένα τραγικό περιστατικό στοιχειώνει τη ζωή της υπαστυνόμου Κατερίνας, που συνδέεται με τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Αντρέα, ο οποίος νοσηλεύεται σε ίδρυμα αποκατάστασης. Την επόμενη ημέρα, η Ελένη και η Κατερίνα βάζουν στο κάδρο των υπόπτων για τον θάνατο της Σύνθιας Τόμσον και τον Μηνά. Ταυτόχρονα, η Αστυνομία παρακολουθεί και την Πόπη, μία μυστηριώδη γυναίκα που έχει προσεγγίσει την Ευδοξία.

Πηγή mytv

Ταμπού: Η Ματίνα αποφασίζει να δώσει τέλος στη ζωή της

Ταμπού: Κι όμως ο μικρός Άγγελος έχει επώνυμους γονείς!

Το Ταμπού έκανε πρεμιέρα και το Twitter «στάθηκε» περισσότερο στα Γιάννενα: «Eίχα αγοράσει ασημικά»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved