Media

Έξαλλος ο Λιάγκας: Είσαι συκοφάντης! Θα ζητήσεις συγγνώμη για όλα αυτά τα συκοφαντικά!

Χαμός στο Πρωινό με το βίντεο που δημοσίευσε ο φίλος της Ιωάννας Τούνη, ο Στηβ  και τα έβαλε με την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

Το βίντεο προβλήθηκε και ο παρουσιαστής είπε σε έντονο ύφος: «Αυτόν τον κύριο, τον συκοφάντη –γιατί είναι συκοφάντης- τον καλώ να έρθει στην αυριανή εκπομπή, θα του δώσω 20 λεπτά τηλεοπτικό χρόνο, οι δυο μας και κανένας άλλος. Προφανώς και δεν είπα γι’ αυτόν ότι είναι αμόρφωτος, γιατί δεν τον γνωρίζω τον άνθρωπο, ούτε μπορώ από ένα λεπτό να βγάλω συμπέρασμα για έναν άνθρωπο. Διαφώνησα πολύ έντονα με τον τρόπο που βγήκε να υπερασπιστεί την κυρία Τούνη. Τον καλώ να έρθει αύριο εδώ και να μου αποδείξει τα λεγόμενά του. Αν δεν μπορέσει όμως, θα ζητήσει συγγνώμη;»!

Και πρόσθεσε: «Να έρθει εδώ για 20 λεπτά, με επιχειρήματα και όχι με πυροτεχνήματα, για να πει γιατί αυτή η εκπομπή είναι ντροπή, εμετός, πάτος, δεν κάνει νούμερα. Αν στο τέλος του 20λεπτου σε πείσω και σου αποδείξω με επιχειρήματα το αντίθετο, θα ζητήσεις συγγνώμη και θα αποχωρήσεις. Το παίζουμε; Έλα, αλλά θα ζητήσεις συγγνώμη στο τέλος για όλα αυτά τα συκοφαντικά»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved