Γιολάντα Καλογεροπούλου: «Με τον πατέρα της κόρης μου έχουμε καλή σχέση»
Media

Γιολάντα Καλογεροπούλου: «Με τον πατέρα της κόρης μου έχουμε καλή σχέση»

Ήταν πριν από λίγο καιρό όταν το gossip-tv σας αποκάλυψε ότι η Γιολάντα Καλογεροπούλου και ο πατέρας του παιδιού της χώρισαν. 

Σήμερα, η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, ήταν καλεσμένη στο Πρωινό του Γιώργου Λιάγκα, και μίλησε τόσο για τη σειρά Grand Hotel στην οποία υποδύεται την Ελένη όσο και για τα προσωπικά της.

«Έχω μια κόρη 2,5 ετών. Σπούδαζα οικονομικά, αλλά τα παράτησα. Έμενα στο Λονδίνο για οκτώ χρόνια, είχα ένα κατάστημα εστίασης. Έχω χωρίσει με τον πατέρα του παιδιού μου, αυτός ζει στο Λονδίνο. Είναι δύσκολο σε σχέση με τη μικρή, γιατί πρέπει ο πατέρας της να οργανωθεί, να έρθει να τη δει. Έρχεται και τη βλέπει και μιλάνε καθημερινά με βίντεο κλήση. Έχουμε πολύ καλή σχέση. Δεν παντρεύτηκα ποτέ!», είπε αρχικά η Γιολάντα Καλογεροπούλου.

Καλογεροπούλου στο gossip-tv: «Στον Έρωτα φυγά ήμουν λίγο... η καινούργια. Τώρα είμαι ενθουσιασμένη»

giolanta1.jpg

Και συνέχισε: «Δυσκολεύομαι αρκετά, γιατί από εκεί που ήμασταν όλη μέρα μαζί, τώρα λείπω 10ωρα από το σπίτι και είναι δύσκολο. Τώρα ξεκίνησε κι αυτή σχολείο βέβαια, οπότε έχουμε κάπως κοινά προγράμματα. Να ‘ναι καλά η μαμά μου που με βοηθάει. Και προσπαθώ τα σαββατοκύριακα να περνάμε όσο περισσότερο χρόνο μπορούμε μαζί, για να καλύψω τα κενά της εβδομάδας».

Δείτε το απόσπασμα από το Πρωινό:

Διαβάστε επίσης:

Έρωτας Φυγάς-Γιολάντα Καλογεροπούλου: Ο ρόλος στη σειρά και ο κεραυνοβόλος έρωτας με τον σύζυγό της

Γιολάντα Καλογεροπούλου στο gossip-tv: Η είσοδος στον Έρωτα φυγά,η κουμπαριά με τη Μπόμπα & το παιδί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved