Media

Tempting Fortune: Θέμα χρόνου για να μάθουν όλοι ποιος ξόδεψε τα 15.000 ευρώ

Tempting Fortune - Το έπαθλο του χθεσινού παιχνιδιού ήταν μία συναρπαστική εμπειρία – scuba diving. Εκτός από τον νικητή, και κάποιοι άλλοι αγοράζουν αυτό τον καταπληκτικό πειρασμό.

Η δραστηριότητα στη θάλασσα προσφέρει στους ταξιδιώτες μία μέρα χαράς, διασκέδασης και ηρεμίας. Όταν όμως επιστρέφουν στην κατασκήνωση, αρχίζουν τα προβλήματα, καθώς κάποιοι έχουν γυρίσει με όρεξη για καβγά… Ιωάννα, Ειρήνη και Gogos βρίσκονται στο επίκεντρο.

Η συνάντηση με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη για το αποψινό παιχνίδι δίνει αφορμή για αντιπαραθέσεις. Τα υπονοούμενα για σπατάλη, μυστικά ραντεβού και χειριστική συμπεριφορά πυροδοτούν την ένταση.

Η Ιωάννα έχει φτάσει στα όριά της. Η κούραση, η έλλειψη φαγητού και κυρίως οι συνεχείς καβγάδες την έχουν εξαντλήσει. Όταν λυγίζει, κάποιοι τρέχουν να την παρηγορήσουν και να της συμπαρασταθούν. Τι κίνητρα όμως έχουν και πού αποσκοπούν;

Εδώ και αρκετές ημέρες οι παίκτες ψάχνουν να μάθουν ποιος ή ποια ξόδεψε χωρίς να το πει σε κανέναν από τους υπόλοιπους 15.000 ευρώ σε κρυφό πειρασμό.

Πιο πολύ απ' όλους όμως έχει πειράξει την Ιωάννα που με τη σειρά της ενέδωσε σε άλλο Κρυφό Πειρασμό και αγόρασε μια κάρτα που της επιτρέπει ανά πάσα στιγμή να ζητήσει και να μάθει ποιός συμπαίκτης/τρια υπέπεσε και δεν αποκάλυψε οτι αγόρασε κάτι όχι από τους πειρασμούς που είναι σε κοινή θέα.

Τι θα κάνει όμως όταν το μάθει;

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved