Media

Μπάλντοκ - Ξέσπασε ο Οικονόμου για Λιάγκα: «Χυδαιότητες, αθλιότητες... Η Ένωσή μας να βάλει φρένο»

Θέμα και στις εκπομπές έγινε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας -και όχι μόνο αυτός- λόγω του ρεπορτάζ που έκανε στο Πρωινό για το πολυτελές σπίτι του Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε τόσο άδικα και νωρίς από τη ζωή.

Δύο από τους δημοσιογράφους - παρουσιαστές που σχολίασαν το θέμα ήταν και ο Δημήτρης Οικονόμου με τον Άκη Παυλόπουλο στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, Σήμερα.

Μπορεί να μην αναφέρθηκε το όνομα του Λιάγκα, ωστόσο, με την ατάκα: "Είδαμε χθες την αντίδραση όλων και των παικτών για αυτήν την αθλιότητα και μέσα στο γήπεδο στον μπασκετικό Παναθηναϊκό", αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς ότι αναφέρονται σε εκείνον καθώς viral έγινε στα social media το πανό κατά του Γιώργου Λιάγκα μέσα στο γήπεδο χθες.

Λιάγκας για Μπάλντοκ: «Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα. Καλά κάνετε και μου τη λέτε. Έπεσα σε παγίδα»

«Αυτό το παιδί το περιγράφουν όλοι ως την ψυχή της ομάδας, ως έναν καλό και χαμογελαστό άνθρωπο, πάντοτε εκεί. Επαγγελματικά συνεπή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές του και τους τραυματισμούς του.

Μιλάμε για ένα σοβαρό άνθρωπο, επαγγελματία, αθλητή, χαμογελαστό. Έχει σημασία το τι άνθρωπος είσαι! Το ποιον του ανθρώπου έχει πάντα σημασία. Όταν έχεις να κάνεις με έναν τέτοιο άνθρωπο, πρέπει να δείχνεις και τον ανάλογο σεβασμό όταν φύγει από τη ζωή», είπε ο Άκης Παυλόπουλος.

Λιάγκας-Το τηλεφώνημα στελέχους του ΑΝΤ1 μετά τον σάλο για τον Μπάλντοκ & η ενόχληση-Τι του ζητήθηκε

Και συνέχισε ο Δημήτρης Οικονόμου: «Έχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Άκης κι έχει μεγάλη σημασία. Δεν θέλω να σχολιάσω τις συγκεκριμένες χυδαιότητες κι αθλιότητες πραγματικά, που για εμένα δεν έχουν προηγούμενο.

Να λέγονται από δημοσιογράφους τέτοιες αθλιότητες. Είδαμε χθες την αντίδραση όλων και των παικτών για αυτήν την αθλιότητα και μέσα στο γήπεδο στον μπασκετικό Παναθηναϊκό. Αυτά πρέπει να σταματήσουν κάποια στιγμή κι ίσως και η Ένωσή μας θα πρέπει να βάλει ένα φρένο κάποια στιγμή, να ξυπνά και να είναι πιο κάθετη».

Διαβάστε επίσης:

Τσιμτσιλή για Λιάγκα: «Ο Γιώργος έχει απέναντί του τον κόσμο αλλά δεν μπορούσαμε & να το αγνοήσουμε»

Μπάλντοκ - Τούνη κατά Λιάγκα: «Τραγική δημοσιογραφία στο μεγαλείο της»

Γιώργος Λιάγκας για τις αντιδράσεις για το ρεπορτάζ με το ακίνητο Μπάλντοκ - Αναλαμβάνω την ευθύνη

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved