Η συγκίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Ναι, η κόρη μου θα πάρει το όνομα της αείμνηστης μάνας μου»
Media

Η συγκίνηση του Γιώργου Αγγελόπουλου: «Ναι, η κόρη μου θα πάρει το όνομα της αείμνηστης μάνας μου»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση βαφτίζουν την κόρη τους στη Σκιάθο και ο νικητής του Survivor δεν έκρυψε στην κάμερα του Πρωινού τη συγκίνησή του, όταν αναφέρθηκε στη μητέρα του που έχει φύγει από τη ζωή.

Αρχικά είπε: «Αυτά που απαιτούνται κάνουμε και δεν χρειάζονται πολλά πράγματα. Το σημαντικό είναι ότι θα βαφτιστεί και θα αποκτήσει το όνομα της αείμνηστης μάνας μου». Και συγκινημένος τόνισε: «Σίγουρα, οι απώλειες για κάθε άνθρωπο είναι σημαντικές, από εκεί και πέρα θέλουμε να την έχουμε στο μυαλό μας».

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-11102024-11944-mm.jpg

Μάλιστα, τόνισε ότι η μικρούλα προσπαθεί να μιλήσει και «θα μας πει μαμά και μπαμπά και θα χάσουμε εντελώς το μυαλό μας».

Stigmiotypo-plhroys-o8onhs-11102024-11949-mm.jpg

Σε ερώτηση για τον Μάρκο Σεφερλή, ο Ντάνος είπε: "Με βεβαιότητα έχω να πω ότι είναι ένας πολύ σπουδαίος κωμικός για τη γενιά μας και ένας πολύ ωραίος συνεργάτης. Σατιρίζει πολλά χρόνια, πολλά θέματα. Είναι πολύ αξιόλογος άνθρωπος για να στοχεύει κάτι κακοπροαίρετα. Πιστεύω πάρα πολύ στη δουλειά του και ο κόσμος την αγκαλιάζει. Είναι πάρα πολύ δουλευταράς".

Διαβάστε επίσης:

Αγγελόπουλος - Βαμβακούση: Ρομαντική απόδραση στη Ρώμη λίγο πριν τη βάφτιση της κόρη τους!

Αγγελόπουλος-Βαμβακούση: Ανήμερα της 1ης επετείου γάμου, διάλεξαν τα βαφτιστικά για την κόρη τους

Δήμητρα Βαμβακούση: Πήγε στο Ηρώδειο κι έμεινε με τα τακούνια στο χέρι!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved