Άγιος έρωτας: Ο Μαρκόπουλος κλείνει τη Χλόη σε οικοτροφείο
Media

Άγιος έρωτας: Ο Μαρκόπουλος κλείνει τη Χλόη σε οικοτροφείο

«Άγιος έρωτας» απόψε στις 21:00 με ένα διπλό συγκλονιστικό επεισόδιο. Ο Μαρκόπουλος φθάνει την τελευταία στιγμή στην εκκλησία για να συνοδεύσει την Σοφία. Ο γάμος θα έχει μεγάλη επιτυχία, όμως, κανείς δεν ξεχνά αυτό που έκανε η Χλόη. Ο Μαρκόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να συγχωρήσει την κόρη του και αποφασίζει να την βάλει στο εκκλησιαστικό οικοτροφείο, ζητώντας τη μεσολάβηση του πατρός Νικολάου. Και η Χλόη, όμως, σε εκείνον θα στραφεί για βοήθεια. Από την άλλη πλευρά, η Σμαρώ φθάνει στο σημείο να εκβιάσει τη Χριστίνα με τα όσα γνωρίζει για την κρυφή ζωή της.

Όσα θα δούμε απόψε

Ο Παύλος επιστρέφει την κατάλληλη στιγμή και συνοδεύει αυτός τη Σοφία στα σκαλιά της εκκλησίας όπως ακριβώς επιθυμούσε. Δεν κρύβει όμως τη δυσαρέσκεια του απέναντι στη Θάλεια και τον Κυριάκο.

Η Χλόη, ακολουθεί κι αυτή ντροπιασμένη και είναι έτοιμη να δεχθεί τις συνέπειες των πράξεων της. Ξέρει πως αυτή τη φορά, ο πατέρας της θα την τιμωρήσει παραδειγματικά. Για παρηγοριά, θα στραφεί στον πατέρα Νικόλαο. Τον μόνο άνθρωπο που την κάνει να νιώθει ασφαλής. Ο γάμος θα γίνει με μεγάλη επιτυχία, αλλά τα προβλήματα στις σχέσεις των ανθρώπων υποβόσκουν έτοιμα να εκραγούν.

Άγιος Έρωτας-Αυτό που ήθελαν οι τηλεθεατές, επιτέλους έρχεται: Ο πατέρας Νικόλας ερωτεύεται τη Χλόη!

Eley8eria-Palla-Giannhs-Egglezos.jpg

Ο Μαρκόπουλος ζητάει την μεσολάβηση του πατρός Νικολάου για να στείλει την κόρη του σε οικοτροφείο και εκείνος, κατόπιν πίεσης, το ομολογεί στην Χλόη. Ο Κυριάκος μετά από παράκληση του Κλεάνθη, προσλαμβάνει τη Σμαρώ στο ξενοδοχείο του. Τα ευχάριστα νέα της πρόσληψης, έρχεται να τα επισκιάσει η είδηση ότι ο Αργύρης έπεσε θύμα κλοπής.

Η Σοφία πάει να βρει τον Θεοδώρου με αναπάντεχα αποτελέσματα. Ο Παύλος τα μαθαίνει όλα από την Σοφία και ετοιμάζει την εκδίκησή του. Η Χριστίνα αποκαλύπτει στην Θάλεια ότι ο Κλεάνθης είχε ερωμένη την Σμαρώ κι ο Κλεάνθης για να βγει από το οικονομικό του αδιέξοδο πάει να χαρτοπαίξει μπας και ρεφάρει στο πορνείο – λέσχη που δουλεύει η Πετρούλα. Εκεί, όμως, βρίσκεται κι ο πατήρ Νικόλαος που έχει πάει να βρει τη μητέρα του.


Δείτε το trailer

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved